Næsten fuldt hus til træning

15.10.2007 15:16

Dagens træning, den første dag i efterårsferien, bød på dejligt vejr under overværelse af en del tilskuere, der havde fundet vej til bane 21.

De kunne overvære en næsten komplet Brøndby-trup træne i efterårssolen. Enkelte spillere var væk på landsholdsopgaver, men ellers var der stort set fuldt hus.

Aflevér og afslut

Dagens indledende træning stod på pasningsøvelser med aflevinger og positionsløb. Truppen blev efterfølgende delt i to og kørte spil på to små baner, hvorefter den stod på afslutningstræning.

Afslutningsvis blev der spillet på to mål med tre hold. Et hold sad over og der blev byttet hver tredje minut. Her var intensiteten og tempoet høj og der blev ikke begået mange fejl. Det flotteste mål blev lavet af Thomas Rasmussen der fra en spids vinkel tordnede den ind i det lange hjørne.

Friske spillere

Bortset fra Trond Andersen deltog alle i den udendørs træning. Enkelte var ikke med i alle øvelser, da der ikke tages chancer, men overordnet set melder trænerteamet at det så ganske fornuftigt ud. Med næsten fuld trup er optimismen og konkurrencen på holdet er stor.

Efter træningen måtte spillerne stille op til autografskrivning, da en del glade børn var mødt op til træningen.

Husk der er efterårsferie på Brøndby Stadion fra på onsdag med masser af arrangementer. Læs mere her.

mikkelsen

Tobias Mikkelsen var på græs, og gjorde det fint. De kommende dage vil vise, om han er helt klar til at deltage på lige fod med medspillerne, der i øjeblikket boltrer sig i efterårssolen under træningen.