Madsen sulten efter spilletid

30.10.2007 14:51

- Jeg har det rigtig godt. Jeg føler mig i god form og glæder mig til at spille igen.

Det nærmest lyser ud af Peter Madsen under formiddagens træning. Han er tændt, motiveret og opsat på at overbevise træneren om, at han skal tilbage i startopstillingen.

Skarpe afslutninger

Madsen viste gode takter under træningen, som han har gjort det længe. Fuldt fokuseret og med en god portion spilleglæde. I dag blev langt de fleste chancer omsat til mål under den humørfyldte træning.

- Det er da rart at se, at boldene går i kassen. Det er målene vi angribere bliver målt på og i dag var det godt. Jeg vil overbevise Tom om, at jeg skal spille fra start, smiler Madsen og uddyber.

- Det er klart når man ikke spiller, så vil man gøre alt for at vise træneren, at man er klar. Det handler om ekstra hårdt arbejde når tingene ikke kører, forklarer Madsen der scorede i sæsonens første SAS Liga-møde med OB.

Madsen

Madsen-succes fra tidligere møde med OB i sæsonen, hvor han headede de blå-gule foran i 1-1 kampen på Brøndby Stadion.

Klar til spilletid

Peter Madsen har i liga-sammenhæng ikke været i startopstillingen siden den famøse udekamp mod AaB den 16. september og herefter var der karantænedage og en mindre skade. I de seneste kampe har han så siddet på bænken. 

I hjemmekampen mod AGF forrige weekend, viste han stor iver da han blev skiftet ind. I søndags blev det slet ikke til spilletid mod OB. To udskiftninger blev brugt på skadede spillere og dermed måtte Madsen blive på bænken, i øvrigt i selskab med Tobias Mikkelsen.

- Det er ikke til at vide om jeg skulle have været inde hvis ikke vi var tvunget til de udskiftninger. Det handler om at være 100 % klar for holdet. Personligt ønsker man selvfølgelig selv at man spiller. 

- For holdet og for os angribere er det kun godt, at konkurrencen er hård. Også set over en hel sæson med mange kampe. Tom har mange muligheder og det er op til ham at bestemme, hvem han vil spille med.

Madsen

I søndagens liga-kamp i Odense fik han ikke spilletid. Via hårdt arbejde på træningsbanen vil angriberen overbevise Køhlert om, at han skal tilbage i startopstillingen.

Stephan skudt varm

I morgen gælder det OB i DBU's pokalturnering og for Madsen er opskriften på videre avancement klar.

- Jeg synes vi skal sadle lidt om og prøve at spille mere. De er dygtige med bolden og de spiller den godt rundt når de får tid og plads. Det skal vi have lukket af for og så skal vi prøve at udfordre dem noget mere. Vi ved vi kan spille god fodbold og det skal vi turde i morgen, mener han.

Peter Madsen var i øvrigt en af de spillere der blev lidt længere på træningsbanen i dag. For bl.a. at øve straffespark på Stephan Andersen.

- Nu tror jeg slet ikke, at straffesparkskonkurrence bliver aktuelt, men jeg fik da skudt Stephan varm, runder han af og lusker mod omklædningsrummet med et stort smil.

Madsen

Madsen er tændt til mødet med OB i morgen. Angriberen tror kombinationer og godt spil kan sikre videre adgang i pokalturneringen.