Køhlert nærmere skadesfri trup

12.10.2007 13:19

Der var smil og tilfredshed under kasketten på Tom Køhlert, der glædeligt kan konstatere, at tingene går den rigtige vej. I dag var spillerne ude på den vindblæste og solrige bane 21 i det der var ugens sidste træning, før spillerne kan se frem til fri i weekenden. Og der var godt humør, siger cheftræneren til brondby.com.

- Jeg er meget glad. Sejren i Viborg har virkelig hjulpet og stemningen og humøret i truppen har været høj hele ugen. Spillerne har arbejdet hårdt for det. Nu får de fri i weekenden og så lader vi fra på mandag op til kampen mod AGF, som bliver meget vigtig. Vi skal bygge videre på succesen fra de seneste kampe, fortæller Tom Køhlert til brondby.coms udsendte.

Rytter med flot mål 

Dagens træning bød bl.a. på en øvelse, hvor 18 spillere var delt op i 3 hold. Det ene hold jagtede så bolden mod de to andre hold til den var erobret. De to boldbesiddende hold havde kun henholdsvis en og to boldberøringer.

Træneren dikterede hele tiden hvilket hold der kun havde én boldberøring. Herefter gik spillerne over til skudtræning, og her var der flere flotte mål at berette om; især Thomas Rytters følte lob i kassen fortjener at blive nævnt.

Boldtræningen sluttede med at der blev spillet på to mål på halv bane. På trods af flere gode chancer blev der kun scoret en gang ved Nicolaj Agger, der træner fuldt med efter en skadespause.

- Jeg har været væk næsten 3 måneder, så det er klart at formen ikke er der helt endnu. Jeg mærker dog slet ikke noget til skaden, så jeg glæder mig meget til, at spille i morgen, fortæller en glad Agger efter træningen. Kampen han hentyder til er 2. Divisions-opgøret mod Stenløse, der spilles lørdag kl 15.

Kreditten for de manglende mål skal gå til Michael Tørnes og Morten Cramer der begge lukkede godt af.

Thomas Rytter

Thomas Rytter er klar til at sparke dybt i bolden - som han gjorde det ved dagens træning, hvor han scorede et flot lob-mål.

Skovdahls test

Spillerne var også igennem en hård løbetest, som fysisk træner René Skovdahl styrede. Spillerne sprintede i intervaller og det var tydeligt at nogle af spillerne til sidst var mærket.

En spiller der tilsyneladende ikke var træt var Chris Katongo. I den sidste lange sprint skilte Katongo sig ud da han løb suverænt hurtigst. En sjov situation hvor Køhlert kækt bemærkede zambianerens fortid som jægersoldat som en af grundene til hans hurtighed.

Skaderne forsvinder

Også på skadesfronten er der positive ting at berette. Der er stort set ingen skadede spillere og det glæder cheftræneren.

- Det ser ud til at vi i næste uge kan have en skadefri trup. Mikkel Bischoff og Agger spiller 2. division i morgen, så det går fremad, lød det optimistisk fra cheftræneren.

Udover Bischoff trænede Mads Jørgensen i dag fuldt med og det forventes at Tobias Mikkelsen træner med fra næste uge. Alt i alt er der masser af positive ting at glæde sig over forud for næste Brøndby-kamp, hvor AGF gæster Brøndby Stadion næste søndag. Billetter til den kamp kan sikres her.

Mikkel Bischoff

Mikkel Bischoff er stærkt på vej tilbage mod storformen og det glæder Tom Køhlert, der forhåbentlig snart kan råde over en trup uden skadede spillere.