Køhlert: Godt tilfreds

28.10.2007 23:46

Søndagens udekamp mod OB endte 0-0, og selvom Brøndby ikke kreerede ret mange chancer, var det en glad Tom Køhlert, der efterfølgende mødte pressen.

- Jeg er godt tilfreds med resultatet, som det er. Det var en hård udekamp. OB, Aalborg og København, de er svære at vinde uanset, om man har sit bedste hold eller ej, siger Køhlert.

- Efter første halvleg synes jeg, vi er heldige med uafgjort, men ikke efter anden halvleg. Denne her kamp er meget atypisk. Dels kommer vi til at stå forkert, og OB lægger ud som et rigtigt hjemmehold og spiller fremragende den første halve time. Så kommer vi over det, og så kommer alle skaderne, men vi kan konstatere, at det var femte kamp i træk uden nederlag, lyder det stolt fra Køhlert, der dog ikke var tilfreds med første halvleg.

- Vi er slet ikke med. Forsvaret falder langt tilbage, men det gør midtbanen ikke, så hele det tomrum derimellem, der lå de og spillede. Det fik vi justeret i pausen, hvor vi også fik den femte midtbanespiller, som vi alle sammen kunne se, vi manglede. Jeg tror, at havde det her været for to måneder siden i Midtjylland, så var vi faldet sammen, så vi er kommet et skridt videre. siger træneren, der havde særlige roser til SAS Liga-debutanten Daniel Wass, der blev sat ind på højre back, da indskiftede Martin Spelmann måtte udgå med en skade.

- Daniel blev tvunget på banen og spillede så færdigt på bedste måde. Han træner med A-holdet, når han har tid og skolen ikke presser så meget på. Jeg har sagt det før, men han er det største talent, vi har haft i mange år. Han er offensiv og kan også bruges på højre midtbane, forklarer Køhlert.

Med Wass på banen spillede Brøndby med et forsvar bestående af Thomas Rasmussen og spillere fra 1985, 1986 og 1989, hvilket må siges at være særdeles ungt. Køhlert ville dog ikke sige for meget, om hvordan forsvaret gjorde det, men helt utilfreds lyder han ikke.

- Man skal passe på med at bedømme for meget på en enkelt halvleg, men lad og se på onsdag, for det bliver formentlig samme hold. Jeg tror ikke, vi får nogen af de her skader klar. Det er for tidligt at sige, om vi vil gribe den kamp an på samme måde, forklarer Køhlert om onsdagens pokalkamp, der ligeledes bliver spillet i Odense.