Katongo viste skarphed

17.10.2007 14:32

Små 100 besøgende trodsede her til formiddag det dårlige vejr for at følge holdets forberedelser til den vigtige kamp på søndag mod rivalerne fra Århus. De mange tilskuere fik set en flok særdeles engagerede spillere og en masse mål at se.

Underholdningen var i top, især under den sidste del af træningen, hvor målene blev haglet ind bag to ellers veloplagte målmænd i Michael Tørnes og Kasper Vilfort, der normalt vogter buret for U18-holdet. 

Katongo topscorer

Ud over de mange afslutninger stod dagens træning på indlæg og intervalspil med tre hold på en halvbane. 

I intervalspillet blev truppen delt op efter alder, og mellemgruppen, med spillerne der hverken kan kategoriseres som unge eller vetaraner vandt den indbyrdes konkurrence ganske fortjent.. Der blev der scoret en hel del mål og flere spillere med Martin Retov, Chris Katongo og Thomas Rasmussen i spidsen markerede sig yderst positivt. Sidstnævnte scorede igen, igen på to imponerende langskud mens Katongo endte som dagens topscorer.

- Nu må jeg snart se at score nogle mål i kampene. Jeg er meget opsat på at det skal lykkes, og arbejder hårdt hver dag for at blive skarpere, fortæller Katongo efter træningen.

- Selvfølgelig handler det om holdet, men jeg føler at jeg rammer den rigtig godt til træning i øjeblikket, og det skal meget gerne overføres til banen, så vi kan fortsætte den gode stime, smiler den lille angriber.

Klar til søndagsbraget

I dag var der ingen tilbage i motionsrummet, så bortset fra de spillere, der er væk grundet diverse landsholdsopaver, var hele truppen på træningsbanen.

Det betyder at spillerne skal kæmpe hårdt for at komme blandt de 11 udvalgte på søndag, hvor AGF gerne skal sendes hjem med en tilbagebetaling for sidste kamp.

I morgen træner holdet igen kl. 10 og bemærk at det fortsat er på de ydre baner der trænes.

katongo

Chris Katongo er klar til at slå flik-flak på søndag. Angriberen fortæller at formen og skarpheden er ved at være der, og han håber naturligvis på spilletid, så han også i kamp kan hamre bolden i kassen.