KasiGroup stolt af sponsorat

10.10.2007 15:13

Det var en glad Jesper Nielsen, der efter dagens pressemøde fortalte om den nye hovedsponsoraftale, gældende fra 1. juli 2008.

- Vi har de seneste 3 år været sponsorer i Brøndby IF, hvor vi pt. er EuroPartner. Vi har oplevet en virkelig professionelt drevet forretning med hjertet på rette sted, og da vi hørte at hovedsponsoratet ville blive ledigt, var vi meget interesseret. De værdier, ambitioner og det engagement vi oplever her, passer jo præcis det vi selv står for, indleder direktøren.

KasiGroup

KasiGroups Jesper Nielsen med Brøndbys Nielsen.

God fornemmelse

- Vi var dog godt klar over, at der var mange seriøse bud, så da vi blev inviteret til første møde, var vi meget glade. Brøndby introducerede idéen omkring Unicef, og da vi efterfølgende var inde og besøge Unicefs central-lager, og så hvor meget der gøres på så mange områder, gik vi derfra med en rigtig, rigtig god fornemmelse.

- Aftalen med Unicef er Brøndbys, men at kunne støtte Brøndby og Unicef ved at stille pladsen på brystet til rådighed, det kan simpelthen ikke blive bedre i Danmark, kommer det med stor begejstring.

- KasiGroup er en familiedrevet smykke-virksomhed, der blev grundlagt i 2003. Selskabet er drevet og ejet af min familie, der stammer her fra Vestegnen. Vi er en af de hurtigst voksende internationale virksomheder i landet, og er både glade og stolte over, at stå med Brøndby IF og Unicef og præsentere et historisk sponsorat i dansk fodbold, slår Jesper Nielsen fast.

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen på plads på Brøndby Stadion - klar til det 5-årige samarbejde.

Jesper Nielsen

KasiGroup-præsentation på pressemødet.

Pressemøde

Pressemødet var velbesøgt - heriblandt også Brøndby-spillerne.

KasiGroup

Den nye hovedsponsor var ombejlet af de mange journalister.

kasigroup

En stolt sponsor flankeret af en lige så stolt administrerende direktør og bestyrelsesformand.