Imponerende indtryk fra 2-1 sejren

22.10.2007 10:09

En fantastisk tifo blev startskuddet, Duncan fulgte siden op med føringsmålet og i 2. halvleg hev de blå-gule sejren hjem over AGF, da indskiftede David Williams spurtede fra alt og alle for til sidst at udplacere Steffen Rasmussen, en scoring der blev sat ind lige foran Faxe-tribunen.

Og netop på Faxe-tribunen var der igen klasse-performance fra de mange fans, der før, under og efter kampen sørgede for fremragende stemning. I alt var 17.070 tilskuere på plads på Brøndby Stadion og de fik den sejr de var kommet efter. Se/gense den fantastisk "hjerte-tifo" her og tjek også brondby.coms stemningsfyldte billeder fra 2-1 sejren.

Billeder fra sejren

Fans

Længe før spillerne kom på banen var stemningen i vejret. De mange fans var tidligt på plads for at varme op til braget.

Fans

Imponerende 17.070 tilskuere dannede en festlig ramme.

Tifo

En unik tifo, med hjertelyde og fans der bevægede de blå-gule farver i takt, var en fantastisk velkomst til spillerne.

Tifo

Med tifoen i baggrunden løb Brøndby-spillerne på banen.

Rasmussen

Thomas Rasmussen og co. fik fra start sat hjemmeholdet under pres. Rasmussen tog flere lange løb over venstrekanten og fik dermed sat sit aftryk på opgøret.

Katongo

Katongo var tilbage i startopstillingen. Her viser han flot teknik og han løb godt så længe han var på banen, uden dog at blive farlig.

Duncan

En indøvet frisparkskombination havnede til sidst hos Duncan, der med hjælp fra en AGF'er fik bolden i kassen.

Duncan

En tidligere AGF'er glad for scoringen mod netop AGF.

Duncan

Gislason knytter næverne og Duncan er på vej til at lave sit lille jubel-stunt op mod SAS-tribunen.

Jubel

Holdkammeraterne var hurtigt ude for at dele begejstringen.

Action

Der var smæk på nærkampene. Her efter en hjørnesparkskombination.

Holmen

Holmén flyver over alt og alle. I går spillede han ude på kanten, ikke hans favoritposition, men den stærke svensker kæmpede og løb kampen igennem.

Gislason

Gislason spillede solidt og tog især meget fra i defensiven. Et par gange blev det til offensive aktioner, men her manglede den sidste skarphed i afleveringerne dog.

Lorentzen

Efter flot opspil fik Lorentzen en mulighed, hvor han liggende forsøgte at få den forbi AGF-keeperen, der var utroligt hurtigt ude af sit mål.

Williams

Williams kom ind i 2. halvleg og pressede Arnason der sparkede bolden i maven på Williams, der efterfølgende løb fri mod AGF's mål.

Williams

Williams sparkede den iskoldt mellem benene på Steffen Rasmussen.

Williams

En flot scoring der blev fejret på behørig vis.

Jubel

Den unge australier løb hele vejen ud til hjørneflaget hvor han fejrede scoringen med akrobatiske spark på hjørneflagsstangen.

Ericsson

I slutminutterne var der gode chancer for endnu en scoring, men Ericsson brændte bl.a. en oplagt en af slagsen da han sparkede langt over mål.

Køhlert

Efter kampen var Køhlert glad for sejren, men ikke helt tilfreds med spillet i 2. halvleg.