Hurtighed og højt humør

09.10.2007 13:09

Her til formiddag var spillerne på græs for første gang siden lørdagens udesejr i Viborg og der var både godt humør, høj intensitet og flotte detaljer at varme sig på. Og det var godt det samme, for det var råkoldt at overvære træningen på bane 11.

Den unge målmand Michael Tørnes stod i øvrigt for dagens detalje, som brondby.coms praktikant bemærker det, og det kaster lidt ekstra opmærksomhed af sig, hvad Tørnes sikkert er ganske godt tilfreds med.

Grin og hurtighed

Træningen begyndte med grin, da spillerne en mod en skulle forsøge at ramme hinanden på skulderen uden selv at blive ramt. Det blev til mange hurtige og sjove bevægelser. Derefter blev der på to små baner spillet hurtigt pasningsspil. Hurtighed var i det hele taget et tema til træningen.

Derefter blev der spillet interval på to mål. To hold var opdelt i to, og skiftedes til at spille på en lille bane. Til sidst spillede hele truppen på to mål på en halvbane. Hele tiden skulle der holdes et højt tempo i spillet.

Tørnes med dagens detalje
 
En af de hurtigste på holdet, Chris Katongo, gjorde sig positivt bemærket. Han viste flere gange sin hurtighed og målfarlighed. Han er i rigtig god form.

Dagens detalje må gå til Michael Tørnes der fremragende hentede et Thomas Rasmussen skud oppe i den ene krog. Selvom der er 12 dage til næste kamp virker truppen allerede mere end klar til næste kamp.

Grundet landsholdsopgaver manglede blandt andre Stephan Andersen, Martin Spelmann og David Williams. Her til eftermiddag er der træning på både bane 11 og i styrkerummet, da truppen er delt op i to.

Michael Tørnes

Michael Tørnes tegnede sig for formiddagens detalje, da han flot reddede et Thomas Rasmussen-drøn.