Howard klar til Viborg

05.10.2007 13:19

- Jeg er klar til kampen i morgen, og glæder mig selvfølgelig over at være tilbage på holdet. Det har været op og ned med resultaterne, men jeg synes at vi har vist fremgang i perioder, især anden halvleg mod Randers viste os hvad der skal til, hvis vi vil vinde: Der skal kæmpes og vi skal blive ved med at tro på det, så kommer resultaterne.

Mark Howard har været ude af drift i en periode af efterårets kampe, men er nu tilbage på banen og føler sig godt tilpas, selvom det stadig trækker lidt i anklen efter træning og kamp.

- Jeg glæder mig til de 14 dages kamp-pause, der er efter opgøret i morgen. Jeg er klar til at spille, men kan stadig mærke efterveerne når foden bliver kold efter kamp og træning. Det er dog ikke noget, der hæmmer, og jeg er klar til "the battle" i Viborg, beroliger han.

- Der er ingen grund til at sige så meget om kampen. Der er sagt nok, men kommer vi hjem med den sejr vi håber på, kan vi tales ved, erklærer midterforsvareren, hvis fokus ligger på morgendagens kamp og intet andet.

Howard og resten af truppen træner kl 14, hvorefter turen går mod det midtjyske.

Du kan opleve kampen på Viborg Stadion, hvor der forventes et stort opbud på udeholdets afsnit. Alternativt vises opgøret på tv3 og du kan følge kampen minut for minut på brondby.com's liveupdate.

howard

Mark Howard vil lade fødderne tale. Det handler om fight og modet til at tro på egne evner, så kommer resultaterne, forudser midtstopperen.