Gislason første mand på banen

26.10.2007 14:24

Stefan Gislason var den første der var på træningsbanen her til formiddag. Islændingen var tilbage i træningen efter nogle dages pause, med ankelsmerter ovenpå AGF-kampen. Her fik Gislason et spark på ankelen mod slutningen af kampen. I dag trænede han med i godt og vel en time, helt efter planen.

- Vi skulle se hvordan den reagerede og jeg synes det gik fint. Jeg sprang så over skudtræningen, siger Stefan Gislason, der også var en af de spillere, der blev sparet da der til sidst blev spillet til to mål.

En og to berøringer

Efter en let omgang opvarmning, gik Gislason og de andre til den ene sidelinje, hvor der var linet kegler op langs hele linjen. Her stod den på pasningsøvelser, i grupper af tre mand.

Efterfølgende blev der på halv bane spillet overtalsspil, delt i tre hold. Her var der skiftevis en eller to berøringer pr. mand før bolden skulle spilles videre, mens et hold i midten jagtede den. Enkelte gange lod Henrik Jensen spillerne have fri berøring.

Nogle spillere havde problemer med at huske hvor mange berøringer der måtte bruges, så der var stor udskiftning i hvilket hold der skulle jagte.

Senere fik spillerne lov til at sparke på kassen, hvor bl.a. Williams markerede sig med mål og til sidst blev der spillet på to mål. Den gule offensiv, med Williams, Katongo, Ericsson og Madsen tegnede sig for snævre kombinationer og gode mål, mens en Holmén scorede et fint mål for det modsatte hold.

Trond Andersen trænede igen i dag med bold, og lavede bl.a. individuelle øvelser med René Skovdahl, hvor også Kim Daugaard og Mads Jørgensen deltog.

I morgen træner holdet en sidste gang inden søndags-kampen i Odense.

Træning

Williams viste målfarlighed og Martin Spelmann løb rigtig meget i intervalspillet.

Træning

I en pause mellem øvelserne puster spillerne ud.