Flotte tal og massiv opbakning

02.10.2007 13:44

Interessen for Brøndby IF har altid været stor, og trods den nuværende sportslige situation, opleves stor opbakning i oplandet. Brøndby Supports medlemstal er kraftigt stigende, tilskuertallet på Brøndby Stadion er fortsat højt, og at dømme efter seertallene i dette efterår er interessen også opadgående bag skærmen.

Således så 217.000 seere søndagens kamp mod Randers FC, og ikke færre end 1.7 millioner danskere har allerede nu set Brøndby IF på tv i denne sæson, hvilket er markant flere end nummer to på listen over mest sete kampe i SAS Ligaen. Brøndby IFs SAS Liga-kampe er dermed set af mere end 300.000 seere mere end nummer 2 på listen.

Stor opbakning

På lægterne opleves det at fansene rykker sammen om holdet, og opbakningen har de seneste kampe virkelig kunne høres, ses og mærkes. Bagmændene bag den visuelle opbakning til kampene, Brøndby Tifo, melder da også om rekord-stor støtte til deres indsamling i forbindelse med sidste hjemmekamp, hvilket er med til at sikre den fortsatte fest på lægterne, som alle nyder så godt af på stadion og bag skærmene.

Som de fleste efterhånden har fundet ud af, har det været så som så med sejrene i det jyske på det seneste. Ikke desto mindre vandt holdet i sidste uges pokalkamp i det vest-danske, og håbet er naturligvis en gentagelse, når modstanderen på lørdag hedder Viborg FF.

Måske derfor forventes det, at mere end 1.000 tilskuere vil indfinde sig i gæsteholdets afsnit på lørdag, og det er noget der imponerer anfører Per Nielsen.

 fans

På udebane ta'r de drømmen med. Der er altid god opbakning til Brøndby IF, uanset hvor i landet de møder op. Også på tv-skærmen er Brøndby IF det mest sete hold.

Supporterne er et forbillede

- Jeg og alle andre i truppen ønsker intet andet end at give tilbage til supporterne. De har simpelthen været fantastiske på det seneste, og den måde de under den resultatmæssige krise er rykket sammen, er et forbillede for alle.

- Er der nogen der fortjener at Brøndby rejser sig, er det de mange supportere, der støtter op i tykt og tyndt, og bare bliver ved. Dem, der giver alt for at støtte os, selv når det går skidt, har jeg den største respekt for, fortæller anføreren.

- I det hele taget er det fantastisk at mærke den opbakning vi modtager fra så mange sider, også i dagligdagen, og jeg glæder mig til at vi igen er med hvor både vi og alle folk omkring klubben synes det er sjovest, slår han fast.

Kampen på lørdag spilles på Viborg Stadion kl. 17 og vises på Tv3+. 

Nielsen

Per Nielsen ved hvad han taler om, når det gælder støtte fra lægterne. Han er ikke selv bange for at give en hånd med.