Fire på stribe

29.10.2007 08:37

Brøndby IF fortsætter med at hente point til kontoen, efter at det i går blev til 0-0 på udebane mod OB i SAS Ligaen. Dermed er de blå-gule ubesejrede de seneste fire kampe i træk med 1-1 hjemme mod Randers, 2-1 over såvel Viborg og AGF samt nu altså pointdeling i Odense.

Efter 51 indbyrdes kampe siger statistikken nu 24 sejre til Brøndby, 16 uafgjorte og 11 nederlag, siden Superligaen blev indført tilbage i 1991. Det målløse resultat hører til blandt de mere sjældne udfald mellem de to klubber. Det var den sjette 0-0-kamp i alt, og den første siden 29. juli 2000.

Kampe mellem de to klubber på OB's hjemmebane er nu set af næsten 250.000 tilskuere gennem tiden. I alt lyder tallet på 248.759 tilskuere eller 9.213 pr. kamp i de 27 opgør. Dermed var søndagens tilskuertal pænt over gennemsnittet med 12.478 på plads.

Faktisk var det det niende bedste tilskuertal gennem tiden på Fionia Park med Brøndby som modstander. Rekorden mellem de to klubber er 14.412, hvilket var antallet på lægterne 23. marts 2004.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen var farligste Brøndby-spiller. I første halvleg med et langskud og i 2. halvleg scorede Lorentzen, en scoring der blev underkendt af dommeren.