Fans i særklasse

08.10.2007 11:14

Udgangspunktet var ikke det bedste. Lørdagskamp i Viborg uden sejr i de 24 forudgående udekampe. Ikke just optimale forudsætninger for tilskuerstorm for et udehold, men det var ikke desto mindre hvad de blå-gule på lægterne frembragte til lørdagens kamp.

Medierne anslår at mere end 2.000 Brøndby-fans havde fundet vej til Viborg, hvilket betyder at de gule og blå besatte ca 30% af alle pladser der var solgt til kampen. brondby.com bringer her udvalgte billeder fra dagen, der for alvor understregede den opbakning Brøndby IF nyder i hele landet.

En festlig dag på lægterne

2000 opstemte fans blæste udeholdet frem til sejr. brondby.coms udsendte befandt sig på langsiden, og kunne berette, at lydtrykket fra gæstetribunen sjældent, hvis nogensinde, er oplevet så vedholdende og smukt.

Spillerne takkede flere gange for den enorme opbakning.

Howard og Stephan Andersen klapper mod fansene.

Samuel Holmen fortalte efter kampen, at han aldrig har oplevet noget lignende.

Glæden var stor, ikke blot på lægterne. Stefan Gislason omfavner dagens dobbelte målscorer som tak for et godt arbejde på midtbanen.

Også på tribunen var Retov en populær herre.

"I har været så meget igennem, men beviste i aften endnu en gang, at i er Danmarks bedste fans", var nogle af ordene Per Nielsen fik ud gennem megafonen efter kampen.

Flot samspil mellem fans og spillere. Sjældent betyder en kneben udebanesejr så meget, men det var åbenlyst at spillerne fik lagt en tung, tung sten fra hjertet med sejren, og glæden blev sluppet løs.

Således sluttede en ualmindelig festlig aften, og en ualmindelig kedelig stime. Brøndbys mangetallige fanskare beviste igen, at det ikke kun er på hjemmebane de møder op og støtter. De har været igennem meget, men bliver ved. Dét er loyalitet og opbakning!

Tak til de mange, mange fans der støtter Brøndby IF hjemme som ude. Fra alle i og omkring Brøndby IF!