Et brag af en kamp i vente

19.10.2007 13:38

Når Brøndby IF og AGF søndag kl. 18:00 tørner sammen, er der tale om en kamp mellem historiske arvefjender. To hold, der gennem tiden har haft mange store indbyrdes opgør, og som op gennem 80'erne kæmpede om positionen helt i toppen af dansk fodbold med legendariske opgør i kølvandet.

Siden har det ikke været en direkte placeringskamp, når de to hold har mødtes, da klubnavnene som regel har figureret i hver sin ende af tabellen, men på søndag er det anderledes. Med en sejr i søndagens kamp kan hjemmeholdet, efter en skidt start på sæsonen, så småt begynde at kigge opad. Omvendt vil en sejr til AGF betyde, at århusianerne igen kravler over stregen.

Brøndby

Kasper Lorentzen og de andre Brøndby-spillere er klar til søndagens kamp mod rivalen fra Jylland. Der forventes mange tilskuere, der er muligt comeback til flere Brøndby-spillere og så står der vigtige point på spil for begge hold.

Mulige comebacks

Derfor er der på alle måder lagt op til et nyt fodbold-brag på Brøndby Stadion. Tom Køhlert kan glæde sig over, at landsholdspausen har gjort godt for hans mandskab. Mange af de småskader spillerne har døjet med, er væk, og derfor er der muligt gensyn med flere spillere.

Peter Madsen, Morten Duncan Rasmussen, Nicolaj Agger og Peguero har trænet godt med i ugens løb, og i går var Jacob Berthelsen også tilbage på banen efter nogle ugers pause. Derudover er Tobias Mikkelsen en mulig joker til kampen, da han har trænet hele ugen efter sin brok-operation i lysken.

Hvordan truppen kommer til at se ud, får vi svaret på i morgen eftermiddag, hvor Køhlert udtager sin endelige trup til braget.

Skal man ud og se den afsluttende træning i morgen foregår det på bane 3 ved klubhuset. Husk også at der er en fin mulighed for at gøre søndagen til en stor fodbold søndag i Brøndby. Kl. 13 spiller U-21 mod Slagelse i 2. division øst og kl. 18 sparkes braget mod AGF i gang.

Pauseinterview med ny hovedsponsor

Spillere og fans er opsatte på at fortsætte den gode stime, og i pausen af opgøret bliver der lejlighed til at byde KasiGroup velkommen som ny hovedsponsor i Brøndby IF, en aftale der gælder fra den 1. juli 2008. Unicef, der kommer til at pryde Brøndby-trøjen i de kommende fem år, vil også blive præsenteret på banen.

Der er med andre ord lagt op til en stor aften på Brøndby Stadion på søndag, og har du ikke allerede sikret dig billet til kampen mod rivalen fra Jylland, kan du fortsat nå at købe din billet i Brøndby Shoppen.

Du kan også købe billet ved indgangene  til stadion på søndag. Vil du sikre dig hurtig adgang, er det altid en god idé, at have billetten med hjemmefra. Læs mere om billetsalg og sæsonkort her.

Hovedsponsorat

Søndag er der lagt op til et brag af en kamp mod AGF. I pausen af den kamp bliver KasiGroup og Unicef, de to partnere i det nye historiske hovedsponsorat, præsenteret og interviewet på banen.