Efterårsferie på Brøndby Stadion

16.10.2007 08:09

Hold efterårsferie på Brøndby Stadion, hvor der onsdag, torsdag og søndag er alletiders mulighed for at komme endnu tættere Brøndby-spillerne. Onsdag og torsdag åbner Brøndby Kids dørene op for et væld af efterårsaktiviteter, mens Brøndby Stadion søndag slår portene op til SAS Liga-braget mod arvefjenderne fra AGF.

Det koster kun 50 kr. for børn at deltage onsdag og torsdag, og som en ekstra bonus får man en billet til kampen mod AGF om søndagen. Der er gratis adgang for voksne til efterårsaktiviterne onsdag og torsdag.

Mange muligheder

Traditionen tro åbner vi dørene for ferieaktiviteter i skolernes efterårsferie, uge 42. Her kan du få autografer fra Brøndby-spillere, se A-truppen træne og få en rundvisning på Brøndby Stadion.

Som noget særligt kan du også vinde en VIP-oplevelse for 4 personer i den nye Klub Europa til en SAS Liga-kamp. Det gør du ved at deltage i en tegnekonkurrence i Brøndby Kids. 2. præmien er en signeret hjemmebanetrøje og 3. præmien er en signeret bold.

Det kan du bl.a. onsdag og torsdag

  • Se Brøndby-spillerne træne (træningsstart kl. 10:00)
  • Få autografer fra Brøndby-spillere
  • Spille bordfodbold mod et par Brøndby-spillere
  • Udfordre et par spillere i FIFA 2008 på X-box
  • Få en rundvisning på Brøndby Stadion (start kl. 11, 12 og 13 foran Brøndby Kids)
  • Deltage i tegnekonkurrence hvor 1. præmien er VIP-billetter til Brøndby Stadion

Søndag

  • SAS Liga-kamp mod AGF på Brøndby Stadion. Kick off kl. 18:00.

Praktisk information

Aktiviteterne i efterårsferien afholdes onsdag og torsdag i næste uge, dvs. den 17. og 18. oktober i uge 42. Brøndby Kids-loungen, der ligger bag DNE-tribunen på Brøndby Stadion, lægger lokale til fra 10:30 til 14:30.

Det koster kun 50 kr. pr. barn at deltage. Oven i hatten får man en billet til hjemmekampen mod AGF næste søndag kl. 18:00. Der er gratis adgang for voksne til efterårsaktiviteterne.

Der er mulighed for at købe frokost i Brøndby IF's sportscafé "1964". Se menukort og åbningstider her. Kaffe, kage og sodavand mm. kan købes i Brøndby Kids.

Tag familien med under armen og brug lidt af din efterårsferie på Brøndby Stadion. Vi glæder os til at se jer!

Bliv medlem af Brøndby Kids

Er du ikke allerede medlem af Brøndby Kids kan du blive det her. Her ser du også se alle fordelene ved at være medlem af Brøndby Kids.

Kids

Prøv de mange muligheder i efterårsferien på Brøndby Stadion. Se spillerne træne, få autografer og hop på en rundvisning på Brøndby Stadion.

Kasper Lorentzen

I efterårsferien kan du også sikre dig autografer fra Brøndby-spillere som fx Kasper Lorentzen.