Brøndby Kids-succes igen i dag

18.10.2007 15:43

Igen i dag var der stort fremmøde i Brøndby Kids, hvor rigtig mange med blå-gule trøjer nød efterårsferien. Et par hundrede børn og forældre benyttede sig af de mange muligheder i Brøndby Kids-lokalet på Brøndby Stadion.

Det hele kulminerede med spillerbesøg fra halv et, hvor Martin Ericsson, Samuel Holmén, Tobias Mikkelsen, Morten Rasmussen, Chris Katongo, Martin Retov og Kasper Lorentzen kom forbi for at skrive autografer, spille airhockey, bordfodbold og dyste på de mange X-box-maskiner. brondby.com havde en fotograf med til dagens efterårsarrangement og fangede følgende billeder.

Rundvisning

Der var rundvisnings-start kl. 11 for de første hold der skulle på den store Brøndby Stadion-tur. Herfra gik turen fra den nye bygning med 1964, Michael Laudrup Lounge, Brøndby Gymnasium og SATS over Faxe-tribunen, Vilfort Lounge, Klub Europa og "Viljens Vej" ved receptionen.

Rundvisning

I 1964 fik de mange på rundvisning mulighed for at se billeder fra klubbens historie.

Rundvisning

Michael Laudrup Lounge blev beundret af både store og små.

Wall of honour

Landsholdsvæggen studeres nøje af de mange fans.

Rundvisning

Udskiftningsbænken og trænerpladserne blev brugt flittigt af de mange børn, der blev foreviget på forældrenes digital kameraer.

Kids

Inde i Brøndby Kids lokalet blev de mange muligheder benyttet flittigt inden spillerne kom og skrev autografer.

Retov

Martin Retov var første spiller på pletten og blev hurtigt omringet af de mange fans.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen trænede fuldt med i dag og skrev efter træningen rigtig mange autografer i Brøndby Kids.

Lorentzen

Kasper Lorentzen, der er protektor for Brøndby Kids, skrev autografer for anden dag i træk. Både trøjer og kort blev signeret.

Katongo

Katongo var smilende som altid. Og senere var han særdeles engageret ved air hockey-bordet, hvor den zambiske angriber hyggede sig. "I only lost 1 of 4 games" fik han sagt med et smil til brondby.coms udsendte efterfølgende, godt svedig og forpustet.

Martin Ericsson

Ericsson var også på plads med autografer.

Holmen

Det samme var landsmanden Holmén, der nu også har fået sin Brøndby Kids-debut.

Lorentzen

- Det har været rigtig godt. Mit barn har været meget glad for det og det er generelt godt for de unge, fortæller en far, der er kommet helt nede fra Sydsjælland, mens Lorentzen flittigt skriver autografer.

Efter efterårsaktiviteter i går og i dag, afrundes efterårsferien med hjemmekampen mod AGF på søndag. Der forventes mange tilskuere og sportsligt er der vigtige point på spil. Læs mere om kampen her, hvor du også kan købe billetter til opgøret.