Brøndby IF forlænger med Tørnes

15.10.2007 12:02

Brøndby IF og Michael Tørnes er blevet enig om at forlænge kontrakten.

Den nye kontrakt udløber 31/12 2009, og således har Brøndby IF altså som minimum sikret sig den 21-årige målmands arbejdskraft de næste to år.

Bedste trænere

- Jeg er selvsagt glad for, at jeg nu har ro på til at udvikle mig de næste par år. Der findes ikke bedre træningsfaciliteter og målmandstrænere i Danmark end her, og man kan sige at hvis valget er mellem fast spilletid i første division og den bedst mulige træning, så er der ingen tvivl om hvad jeg som målmand får mest ud af, forklarer Tørnes om forlængelsen.

- Jeg er 21 år, og det passer mig rigtig godt, at jeg nu har de næste par sæsoner til at arbejde mig i startopstillingen. Selvom træningen er fremragende, er der jo ingen fodboldspillere, der træner for at sidde på bænken. Målet er naturligvis at slå Stephan af, kommer det med fast stemmeføring.

God udvikling

Også sportschefen er tilfreds:

- Michael er en meget talentfuld målmand, der har været igennem en rigtig positiv udvikling de seneste år. Han står mest for U21-holdet i 2. division, hvor han i høj grad er medvirkende til de flotte resultater, men beviste bl.a. i kampene mod Flora Tallin og senest mod Chelsea og Auxerre, at han også kan præstere på højt plan, lyder det. 

- Han er en reaktionsstærk og meget adræt målmand, og vi er meget glade for at kunne forlænge samarbejdet, da vi tror på, at han vil udvikle sig yderligere. Vi har med forlængelsen sikret ro omkring målmandsposten, hvor vi er rigtig godt besat med landsholdsmålmand Stephan Andersen og altså Michael Tørnes, vurderer Anders Bjerregaard.

Michael Tørnes fik debut d. 10. august 2006, hvor han holdt buret rent i 0-0 kampen på udebane i Europa Cup'en mod Flora Tallin. Han erstattede den udviste Casper Ankergren kort efter pausen. I retur-opgøret vogtede Tørnes også målet, hvorfra han bl.a. kunne overvære en flot debut af Nicolaj Agger, der scorede to mål. Tørnes holdt igen målet rent, og er altså endnu ikke blevet overlistet i en kamp på højeste plan.

tørnes

Den talentfulde målmand, Michael Tørnes, holdt buret rent i begge kampe mod Flora Tallin, der indtil videre er de to eneste kampe for førsteholdet. Han er med underskriften klar til at udfordre Stephan Andersen de næste to år.