Bischoff klar til kamp

11.10.2007 11:36

Det er gået så stærkt med genoptræningen, at Mikkel Bischoff måske allerede er i kamp igen på lørdag, når U-21 mandskabet møder Stenløse på udebane i 2. division øst. Bischoff er foran tidsplanen efter sin knæskade og håber selv, at han sendes i kamp igen allerede i weekenden.

- Det går rigtig fint. Jeg træner fuldt med og jeg håber jeg kan spille med for 2. divisionsholdet på lørdag. I det hele taget er genoptræningen gået rigtig godt, siger Mikkel Bischoff til brondby.com.

Tilbage for fuld fart

Mikkel Bischoff er kommet sig helt over den knæskade han fik, da han og holdkammeraterne spillede en træningskamp i Herfølge i slutningen af juli måned, i anledning af Morten Cramers skifte forrige sommer fra Herfølge til Brøndby.

I træningskampen blev ledbåndet delvist overrevet på indersiden af det venstre knæ og siden har Bischoff haft skinne på i de første fem uger og genoptrænet siden.

- Jeg mærker ikke noget til skaden længere, men det er klart, at når man har været i noget tid, så er der stadigvæk lidt ømhed. Men det er gået helt efter planen. Jeg blev skadet for 11 uger siden og meldingerne har hele tiden været, at der ville gå ca. 12 uger før jeg var klar igen, så jeg er foran tidsplanen, fortæller den glade forsvarsspiller med et stort smil.

Mikkel Bischoff

Mikkel Bischoff er kommet sig helt ovenpå sin knæskade og håber nu, at han bliver klar til spilletid i 2. divisionskampen i Stenløse på lørdag.

Håber på AGF

Målet for Bischoff er i første omgang at få spilletid i benene igen på U-21 holdet og herefter vil han spille sig på 1. holdet igen.

- Det er klart det er målet. Sæsonen startede godt med spilletid i de første kampe inden jeg blev skadet. I første omgang håber jeg på kamptræning allerede på lørdag og så tager vi den derfra.

Næste søndag gæster arvefjenderne AGF Brøndby Stadion og midterforsvareren håber, at han kommer med i truppen til den kamp.

- Ja, det kunne selvfølgelig være fedt at komme med omkring holdet igen. Vi er kommet ind i en god stime og den håber vi selvfølgelig fortsætter mod AGF. Det er en kamp vi skal vinde og med den fede opbakning vi fik senest i Viborg, tror jeg der bliver en rigtig god stemning til den kamp. Det glæder vi os til, slutter Bischoff og tilføjer, at de blå-gule har revanche til gode mod netop AGF, der hentede en sejr senest de gæstede Brøndby Stadion.

Mikkel Bischoff

Tiden nærmer sig hvor Mikkel Bischoff kan trække en Brøndby-trøje over hovedet igen. Lørdag regner han med at få spilletid i 2. division øst og næste søndag håber han, at han er med i truppen til hjemmekampen mod AGF.