Agger: Bedre end ventet

16.10.2007 11:59

Mandagen stod på hård formiddagstræning og styrketræning om eftermiddagen, så dagens session blev et kvarter kortere end normalt.

Til gengæld blev der gået til stålet, og efter træningen var det en flok trætte spillere der kørte tilbage mod Stadion og omklædningen. Der var dog flere smil iblandt, især hos de spillere der er kommet tilbage fra skadespauser.

Bedre end ventet

En af dem er Nicolaj Agger, der for alvor virker som om han er på vej mod formen.

- Det føles rigtig godt. Jeg har nu trænet for fuld knald i halvanden uge, og jeg mærker ingenting til skaden. Konditionen mangler naturligvis lidt, og det var sgu hårdt at spille kamp i weekenden. Selvom det kun blev til en halv time, var det med tungen ud af munden til sidst, fortæller han.

- Når det er sagt gik det over forventning. Man kan godt føle sig tung efter en længere pause, men jeg synes hurtigheden var der, og selvom timingen lige skal helt på plads igen, var det med en god følelse jeg forlod banen.

agger

Agger glæder sig til at spille kampe på højeste niveau igen.

- Sådan var det også i dag, selvom vi trænede hårdt i går, så jeg ser frem mod weekenden, hvor jeg håber at kunne spille fra start på andetholdet, fortæller han.

De næste par dage skal spillerne ikke regne med at slippe med 5 kvarter, da træningen er planlagt til at vare 2 timer. Det gør nu nok ikke så meget, for humøret er højt og spillerne er begyndt at se frem mod weekendens kamp mod de gamle ærkerivaler fra AGF.

Læs om efterårsferien på Brøndby Stadion, der altså sluttes af med den vigtige revanche-dyst mod AGF. Du kan allerede nu sikre dig billet online frem til onsdag eller i Brøndby Shoppen helt frem til kampdagen. 

fysik

Der bliver gået til den til træningen, og spillerne kan mærke at formen presses op. Igen i dag kunne Tom Køhlert og trænerteamet glæde sig over en næsten fuldtallig trup.