1964 klar til NFL

04.10.2007 09:29

Søndag 7 oktober slår 1964 for første gang dørene op for NFL Klub 1964. Det sker når det nye store NFL-tiltag går i luften med blandt andet præsentation og insider-historier fra Jesper Elming, masser af NFL-fans, den helt rigtige menu og i det hele taget NFL-stemning for alle pengene.

I forbindelse med den store NFL satsning på 1964 præsenterer Den Skalde Kok to helt særlige punkter på menukortet: Roethlisburgeren og traditionelle amerikanske spare ribs med cole slaw. Samtidig åbner NFL Klub 1964, der ud over en masse fordele giver mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor førstepræmien er intet mindre end en rejse for to til USA, inkl billetter til en NFL-kamp.

Amerikansk køkken

NFL er den mest amerikanske sport af alle, og der skal derfor ikke være nogen tvivl om hvor inspirationen kommer fra, hverken i baren eller på menukortet.

Fra den 7. oktober vil det hver søndag være muligt at bestille den store 250 grams Roethlisburger. Burgeren er opkaldt efter Pittsburg Steelers quarterback Ben Roethlisberger, og der er tale om en virkelig stor sag, der naturligvis serveres med pommes fritter.
 
Den anden nye feature på menukortet er spare ribs serveret med cole slaw.

Begge retter er specielle på NFL-aftener, og du kan således kun nyde dem om søndagen på 1964.

Hvis du melder dig ind i NFL klub 1964 får du desuden følgende fordele:

- Medlemskort
- 3 kander øl til 2 kanders pris
- 3 x stor sodavand (75 cl.) + stor popcorn kr. 100
- 3 udvalgte flaskeøl + stor popcorn kr. 100
- Adgang til 1964 picks konkurrence med store præmier
- Mulighed for at vinde NFL Bomben

Medlemskabet, som løber frem til Superbowl kan købes fra 1. oktober i caféen.

Husk at bestille bord på 4363 1964.

64

Der er mange, der har fundet frem til 1964. Søndag står den på NFL, og farverne på trøjerne vil nok være præget af de mange forskellige NFL-favorithold.