1964: Howard fortæller om Man U

31.10.2007 14:36

1964 byder også i den kommende weekend på store oplevelser. Lørdag vises bl.a. et af de største opgør i europæisk fodbold, mødet mellem storklubberne Arsenal FC og Manchester United, en kamp der sparkes i gang kl. 13:45.

Brøndby IFs tidligere United spiller, Mark Howard, kommer inden da forbi for at fortælle lidt om Manchester United, deres ungdomsarbejde og lidt om forskellen på at spille i den engelske storklub og Brøndby IF.

Mark Howard

Mark Howard gæster 1964 på lørdag, hvor han fortæller om tiden i den engelske storklub inden kampen sparkes i gang kl. 13.45.

Gode sager i vente 

Allerede fredag byder 1964 på den hyggelige fredagsbar som opvarmning til en spændende weekend. Kom og drik en øl med dine kollegaer eller studiekammerater fra kl. 15.00.

Søndag spiller Brøndby IF atter på hjemmebane og traditionelt benytter rigtig mange fans 1964 til opvarmning og 3. halvleg efter kampen. Søndag er ingen undtagelse og efter kampen har NFL-interesserede også en god grund til et besøg.

Her vises superbraget fra NFL mellem Indianapolis Colts og New England Patriots. Kampen starter kl. 22.15 og der vil som sædvanlig være mulighed for gode NFL tilbud. Begge hold er indtil nu ubesejrede i dette års NFL og der bliver virkelig tale om en styrkeprøve for de to Superbowl aspiranter fra AFC.

Så kom og vær med i NFL klubben, spil picks, bombe og få del i de gode tilbud.

Det er altid en god ide at bestille bord til de store arrangementer i 1964, så skal du og venner, familie og kollegaer opleve den særlige stemning i 1964, og Howards fortælling om Manchester United, er det altid en god idé at bestille bord på forhånd: 4363 1964.

Rasmussen og Nielsen

Det er ikke kun fansene der nyder stemningen, burgerne og de gode fritter i 1964. Når der er kamppauser sker det at spillerne deler en tallerken af de gode sager.