Williams skadet i landskamp

19.11.2007 09:38

Det er ikke just heldet, der præger Brøndby IF's skare af landsholdsspillere. Først blev Tobias Mikkelsen skadet i en U21-landskamp mod Litauen, siden blev Anders Randrup sparket ned i en U21-landskamp mod Slovenien med en kamppause til følge, og lørdag kom turen desværre så til David Williams.

I Australiens U23-kvalifikationskamp til OL mod Irak blev den kun 19-årige angriber skiftet ind med 20 minutter igen på stadion-uret. Williams nåede at sætte sit præg på kampen, og kom blandt andet frem til en større chance, der dog blev brændt, men nåede desværre også at pådrage sig en skade i det ene baglår.

Tjekkes af sundhedssektoren

- Vi er i kontakt med det australske fodboldforbund, der har fortalt os, at Dave har fået en forstrækning i det ene baglår. Skaden opstod pludseligt under kampen og de oplyser, at han ikke havde haft problemer før kampen eller under opvarmningen, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

- Vi får Dave hjem midt på ugen, hvor han vil blive undersøgt af vores sundhedssektor. Efter de første meldinger fra Australien tyder det dog ikke på, at Dave kommer til at spille mere i efteråret, men det kan vi først sige mere om når vi har fået set på ham, forklarer sportschefen.

Australien vandt kampen mod Irak 2-0, og skal således kun bruge et enkelt point i det sidste opgør på udebane mod Nordkorea for at sikre sig plads til næste års sommer-OL i Beijing.

williams

Williams har fået fart i støvler og gang i netmaskerne, men må muligvis se frem til en tidlig vinterpause. Brøndby IF's sundhedssektor får syn for sagen når Dave kommer hjem midt på ugen.