Weekenden i 1964

16.11.2007 09:52

I denne weekend er der mulighed for at vinde landskamp-billetter i Brøndby IF's sportscafé 1964. Når landskampen lørdag aften mod Nordirland vises i 1964, udlodder vi 4 billetter til Danmarks landskamp i Parken mod Island på onsdag.

En kamp der muligvis bliver med Brøndby-deltagelse, idet Stephan Andersen er udtaget til det danske landshold, mens Stefan Gislason er udtaget til det islandske landshold.

Søndag med NFL på programmet

NFL klubben byder søndag på spændende kampe kl. 19.00 og 22.15. I den første kamp står Giants overfor Lions. De er begge 6-3 og har hårdt brug for en sejr for at presse henholdsvis Cowboys og Packers i deres respektive divisioner.

For Detroit Lions gælder det desuden om at hente en sejr inden Thanksgiving-braget mod Packers der kan vise sig meget afgørende for deres division. Den kamp spilles på torsdag og vises naturligvis til det store Thanksgiving arrangement i 1964.

Weekendens program i 1964

Lørdag

  • 20:00 Landskamp Nordirland - Danmark

Søndag

  • 19:00 NFL: New York Giants ? Detroit Lions
  • 22:15 NFL: Washington Redskins - Dallas Cowboys

Udover de tre hovedtransmissioner, er der flere gode grunde til at besøge den lækre sportscafé. Tjek mere ud om sportscaféen her og husk også at booke på til weekendens oplevelser på tlf. 4363 1964.

Stephan Andersen

Lørdag aften kan du se Stephan Andersen og det danske landshold spille landskamp i Nordirland. Samtidig kan du vinde fire billetter til næste uges landskamp på hjemmebane mod Island, der bl.a. har Stefan Gislason i truppen.