Wass: Tror jeg kan sove længe

01.11.2007 09:56

- I mit løb med bolden ser jeg Samuel ud af øjenkrogen. Jeg spiller 1-2 med ham og får den flot igen. Jeg tager et træk og til sidst havner den så hos Lo, der heldigvis sparker den sikkert ind. Det var for fedt og så lige i det sidste minut inden straffesparkskonkurrencen.

En ung mand i højt humør. Daniel Wass fik sat sit markante aftryk på pokalkampen, da han i det sidste minut var oplæggeren til Kasper Lorentzens forløsende scoring.

Skal i skole

Det blot 18-årige talent afløste en skadet Per Nielsen i 2. halvleg og i takt med, at OB fik presset en smule på, blev der også begået nogle fejl defensivt.

- Det var svært at komme ind. Kampen var meget intens og det er et højere niveau end jeg er vant til at spille på, men jeg følte mig frisk og jeg er bare glad for spilletid, forklarer Wass der ikke har tænkt sig at gøre krav på en plads i startopstillingen.

- Nej nej, det er helt op til Tom. Får jeg at vide, at jeg skal spille på 2. holdet gør jeg det og forsøger at gøre det godt. Jeg har stadigvæk meget at lære og jeg forsøger bare at gøre det så godt jeg kan når jeg får chancen, mener Wass der nu er oppe på tre 1. holdskampe.

Selvom man hurtigt kommer i mediernes rampelys når det går godt, er der også en hverdag der kalder igen.

- I morgen er bare en almindelig dag, så jeg skal selvfølgelig i skole. Heldigvis tror jeg, at jeg først skal møde kl. 10:00, så jeg kan da sove lidt længe, slutter han med et stort smil, så man slet ikke er i tvivl om, at banens yngste samtidig også var en af de mest glade.

Daniel Wass

"Thumps up" til fansene fra unge Wass der går i 3.g. på Brøndby Gymnasium.