UEFA kamp i aften på Brøndby Stadion

21.11.2007 12:29

Brøndby IF's stærke kvindemandskab sikrede sig selv et godt udgangspunkt til returkampen på Brøndby Stadion i aften, hvor ASD CF Bardolino Verona gæster Brøndby Stadion i den anden kamp i UEFA Cup-kvartfinalen.

Det første opgør i Italien blev vundet med 1-0 og dermed har Brøndbys stærke kvindehold gode kort på hånden når billetten til semifinalen i UEFA Cuppen skal indløses.

UEFA-kvartfinale på Brøndby Stadion

Kampen i aften fløjtes i gang kl 18, og portene åbnes en time før. Der er gratis adgang til kampen for børn under 18 år, og voksne betaler 50 kr. ved indgangen. Til kampen vil de nedre afsnit på Faxe og SAS-tribunerne vil være åbne, og der vil være mulighed for at forsyne sig i boderne under disse tribuner.

Fra Brøndby-lejren forlyder det, at optimismen og stemningen er i top. I aftes mødtes repræsentanter fra de to klubber til officiel middag i klubhuset, bl.a. med selskab af den tidligere landsholdsspiller, og Verona-stjerne Preben Elkjær, der var en del af den gode stemning i Brøndbys klubhus.

I aften bliver der fokus på kampen på banen, når kvinderne skal kæmpe om en plads i semifinalen i UEFA Cuppen.

Stadion

Normalt spiller kvinderne på bane 2 bag Brøndby Stadion, men i aften  er det Brøndby Stadion der lægger græs til returopgøret i UEFA Cup'ens kvartfinale, hvor italienske Bardolino Verona kommer på besøg. Brøndby vandt det første opgør i Italien med 1-0.