Truppen mod Lyngby

03.11.2007 14:31

Tom Køhlert har udtaget de 18 spillere, der møder ind til SAS Liga-kampen mod Lyngby BK i morgen på Brøndby Stadion. I forhold til onsdagens pokalsejr er truppen udvidet med to spillere. Stefan Gislason og Chris Katongo er nye markspillere, mens Morten Cramer erstatter Michael Tørnes.

- Efter to udekampe i træk glæder vi os til igen at spille på Brøndby Stadion. Vi så i onsdags hvordan fansene bar os frem til sejr og vi kan mærke, at fansene virkelig tror vi er ved at vende det nu og det smitter af. Vi glæder os til kampen i morgen, hvor vi forhåbentlig kan betale tilbage med alle tre point, siger onsdagens pokalhelt Kasper Lorentzen.

Spilletid til alle

Op til kampen har der været stor tilskuereinteresse for opgøret, hvor rammerne allerede på forhånd beskrives som lovende. "Brøndby-hymnen" bliver præsenteret og forhåbentlig leveret af fansene og det forlyder også, at Brøndby Tifo er klar med velkomst til spillerne.

Inden kampen på Brøndby Stadion, der spilles kl. 18:00, skal talenterne i aktion i 2. division øst. Her bliver Peer F. Hansens trup suppleret af fem A-trup spillere: Michael Tørnes, Thomas Rytter, Mike Jensen, Joseph Elanga og Marc Olsen står alle til at få spilletid i benene. Kampen mod Glostrup spilles kl. 11:00 på bane 2.

Truppen mod Lyngby

16. Stephan Andersen
40. Morten Cramer
4. Per Nielsen
5. Mark Howard
6. Samuel Holmén
7. Kasper Lorentzen
9. Martin Retov
10. Martin Ericsson
13. Peter Madsen
17. Morten Duncan Rasmussen
20. Stefan Gislason
21. Thomas Rasmussen
22. Morten Rasmussen
25. Tobias Mikkelsen
28. Chris Katongo
29. Daniel Wass
31. David Williams
33. Jacob Berthelsen

Der er kick off til kampen kl. 18:00 og hvis ikke man har mulighed for at se kampen live på Brøndby Stadion, vises den direkte på TV3+. Derudover kan opgøret følges med brondby.coms liveupdate.

Tom Køhlert

Tom Køhlert har givet genvalg til alle markspillerne fra onsdagens pokaltriumf. Derudover er truppen suppleret med Stefan Gislason og Chris Katongo.