Truppen mod Horsens

09.11.2007 14:10

Tom Køhlert har udtaget truppen til årets sidste kamp på Brøndby Stadion, hvor AC Horsens kommer på besøg. Hos Brøndby må cheftræner Tom Køhlert undvære profiler som Per Nielsen og Martin Ericcson, der er skadede, mens Samuel Holmén må stå over med karantæne. Til gengæld kan Køhlert glæde sig over, at hans mandskab er SAS Ligaens mest formstærke.

- Der er ingen tvivl om, at vi går på banen i morgen for at vinde. Vi har respekt for Horsens, også med tanke på vores nederlag til dem tidligere på sæsonen, men vi har en tro på, at vi kan fortsætte vores gode stime. For hele klubbens skyld vil vi gøre alt for at slutte 2007 af med maner på hjemmebane, siger Tom Køhlert.

Spilletid til alle

I pausen af opgøret skal Ruben Bagger hyldes efter mere end 14 år i Brøndby-trøjen. Brøndby-kæmpen lægger til vinter støvlerne på hylden og en af historiens største angrebsprofiler står foran en velfortjent afsked foran godt fyldte tribuner.

- Det bliver helt sikkert vemodigt. Jeg ved ikke hvordan jeg vil reagere når jeg står derinde, men det bliver da svært. Fodbold og Brøndby har været en del af mit liv i snart 100 år, og jeg har haft så mange gode oplevelser, at det er blevet en del af mig, siger Ruben Bagger forud for kampen.

Truppen mod Horsens

16. Stephan Andersen
40. Morten Cramer
5. Mark Howard
7. Kasper Lorentzen
8. Kim Daugaard
9. Martin Retov
13. Peter Madsen
17. Morten Duncan Rasmussen
20. Stefan Gislason
21. Thomas Rasmussen
22. Morten Rasmussen
25. Tobias Mikkelsen
28. Chris Katongo
29. Daniel Wass
31. David Williams
33. Jacob Berthelsen
35. Jesper Christjansen

Der er kick off til kampen kl. 17:00 og hvis ikke man har mulighed for at se årets sidste hjemmekamp live på Brøndby Stadion, vises den direkte på TV3+. Derudover kan opgøret følges med brondby.coms liveupdate.

Bagger

En kæmpe takker af. Ruben Bagger takker siger i morgen farvel og tak til Brøndby Stadion og fansene, efter en lang og flot karriere i Brøndby-trøjen. Brøndby Stadion lægger græs til Brøndbys sidste hjemmekamp i 2007. Horsens kommer på besøg og for Brøndby-spillerne handler det om revanche efter 4-2 nederlag i sæsonens første indbyrdes opgør.