Truppen mod Esbjerg

24.11.2007 18:49

Tom Køhlert og Henrik Jensen har udtaget truppen til søndagens kamp mod Esbjerg. Trænerteamet må i offensiven undvære bl.a. Peter Madsen og David Williams, hvor defensiven er hæmmet af skader hos Morten Rasmussen og Jacob Berthelsen. Posen er derfor rystet godt til morgendagens kamp.

I defensiven træder Per Nielsen, Thomas Rytter og Anders Randrup ind, og offensivt kan Køhlert blandt andet vælge mellem Duncan, Katongo, Ericsson, Mikkelsen og Kasper Lorentzen til de forreste pladser. Også Samuel Holmén er tilbage efter endt karantæne.

Truppen mod Esbjerg

16. Stephan Andersen
30. Michael Tørnes
3. Thomas Rytter
4. Per Nielsen
5. Mark Howard
6. Samuel Holmén
7. Kasper Lorentzen
9. Martin Retov
10. Martin Ericsson
17. Morten Duncan Rasmussen
20. Stefan Gislason
21. Thomas Rasmussen
23. Martin Spelmann
25. Tobias Mikkelsen
26. Mike Jensen
28. Chris Katongo
29. Daniel Wass
32. Anders Randrup

Der er kick off til kampen kl. 18:00 og hvis ikke man har mulighed for at se kampen live, vises den direkte på TV3+. Derudover kan opgøret følges med brondby.coms liveupdate.

Chris Katongo er klar til at tage kampen op på vestkysten, når et Brøndbyhold med ændringer i startopstillingen skal fortsætte den flotte stime med 6 ligakampe i træk som ubesejret. I den anden ende skal Stephan Andersen gøre sit til, at det endnu en gang kan ende med clean sheet hos landsholdsreserven.