Tobias på vej

11.11.2007 13:20

- Vi lykkes med at presse Horsens i bund fra første minut, og det pres formår vi at holde hele kampen igennem. Det er et presspil vi har arbejdet meget med til træning, så det er rart at se det virke i praksis også, fortæller en træt og glad Tobias Mikkelsen efter kampen.

- Det er altid rart at score. Jeg løber på en lang bold, og få den til sidst via Duncan foran et frit mål, så meget mere er der ikke til at sige til det, lyder forklaringen på det vigtige 1-0 mål.

På vej

- For mit eget vedkommende kan jeg godt mærke at jeg har et godt stykke vej igen. Jeg synes ikke at jeg gør det optimalt i dag og jeg løber meget forgæves.

- Jeg mangler stadig en del timing i mit spil efter min skade. Af samme årsag glæder jeg mig meget til vinterpausen, hvor jeg så kan komme mig fuldstændigt, så jeg kan flytte niveauet op, og blive mere konstant.

 - Jeg har stadig behov for mere træning før jeg er 100% klar, men der er ikke noget problem med lysken mere. Det går kun fremad herfra, og når man kan score på en mindre god dag, er der ikke så meget at beklage sig over, runder kantspilleren af.