Thomas R: Altid svært i Esbjerg

26.11.2007 02:31

Siden ankomsten i 2005 fra Hansa Rostock har Thomas Rasmussen efterhånden spillet en del kampe mod Esbjerg. Søndag blev det 2-3 på udebane i det vestjyske, og det er ikke et sted, Rasmussen bryder sig om.

- Bortset fra vejrforholdene var det, som det plejer. Det er altid svært at komme herover, og det er også derfor, vi ikke vinder så mange kampe herovre. De får altid lagt et godt pres på os, og i dag ryster de os allerede efter 45 sekunder, og det er selvfølgelig lidt ærgerligt. Det er altid svært at komme til Esbjerg, lyder det fra Rasmussen, der ikke vil give fraværet af den influenza-ramte cheftræner skylden.

- Henrik Jensen går ind og overtager fint nok. Han er vant til at være ude på træningsbanen, så det betyder egentlig ikke så meget. Tom havde lagt planen og sat startopstillingen, og så var det bare op til Henrik Jensen at dirigere os, og det er jo det, vi er vant til høre ude på træningsbanen, forklarer Rasmussen, der dog ikke var vant til klimaet på den vestjyske breddegrad.

- Det var koldt. Det var rigtig koldt, og så gjorde det helvedes ondt med de dér hagl på et tidspunkt. Det var en svær kamp. Vi vidste, Esbjerg ville lægge pres på os fra starten af. De scorer et hurtigt mål, og det knækker os lidt. Så får de et overtag og sidder egentlig godt på kampen i første halvleg og formår også at score i modvinden, og så er det svært at score tre mål i medvinden, selvom vi kommer tæt på, forklarer backen, der på trods af det dårlige vejr ikke var henne og bede dommeren stoppe kampen.

- Nej, jeg tror, det var noget, dommeren fandt på. Vi var alle sammen overraskede over, at han fløjtede lige pludselig, men jeg kan egentlig godt forstå det, for man kunne ikke se noget, da det begyndte at hagle så voldsomt, siger Rasmussen, der var forholdsvis fint tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg synes, jeg leverede en okay præstation. Det er altid irriterende, når der bliver scoret tre mål imod os, men jeg synes egentlig, at jeg får lukket meget godt af i min side. Jeg kunne godt have kommet lidt mere offensivt, men det er en svær dag at spille fodbold, selvom Esbjerg formår det i perioder, og vi også gør det lidt i anden halvleg, hvor jeg også kommer godt med over kanten, lyder det fra Thomas Rasmussen, der nu ser frem til næste søndags kamp i Parken.

- Vi vil godt slutte med en sejr, men vi ved, at FCK altid er en svær kamp, selvom den ikke svær at sætte sig op til. Vi glæder os alle sammen til kampen, og vi ved, at det er muligt at tage point derinde. Randers har gjort det, og når de kan, så kan vi også, vurderer Rasmussen.