Stimen fortsætter efter 3-0 sejr

04.11.2007 20:41

Brøndby IF er nu oppe på syv kampe i træk uden nederlag. I aftenens hjemmekamp mod Lyngby blev den anden hjemmesejr i træk en realitet, da 15.590 tilskuere så Martin Ericsson og Morten Duncan Rasmussen (2) score målene.

Hvor gæsterne var bedst i 1. halvleg, med en del chancer som Stephan Andersen flot tog sig af, blev det bedre efter pausen set med Brøndby-øjne. Med sejren og de tre point kravler Brøndby en plads op i tabellen på bekostning af Esbjerg, der nu ligger nr. ni i SAS Ligaen. Martin Retov fik en jubilæumssejr i sin optræden nr. 200 i Brøndby-trøjen.

Stephan viste klassen

Det tegnede lovende med Brøndbys start, bl.a. med en veloplagt Thomas Rasmussen som offensiv vensteback, men som halvlegen forløb, satte Lyngby sig mere og mere på spillet. Hos Brøndby måtte Per Nielsen lade sig udskifte med en skade efter et kvarters spil.

Gæsterne var særligt farlige omkring Kim Aabech og unge Mads Thomsen i front og især sidstnævnte kom til en del afslutninger. Stephan Andersen spillede påny en stor kamp i Brøndby-målet med flere gode redninger, bl.a. en fantastisk refleks-redning på et Bresemann-hovedstød.

Duncan

Duncan kom på tavlen to gange.

6 til Duncan

Efter den skuffende 1. halvleg, fik de blå-gule styr over kampen - og i perioder også spillet efter pausesnakken. Den første belønning kom efter en lille times spil. Holmén spillede bolden det sidste stykke ud til en fri Ericsson, der trak ind i banen for til sidst at lægge bolden over i det lange målhjørne med venstrebenet.

Lyngby var sjældne gæster i Brøndbys felt i 2. halvleg, hvor Thomas Rasmussen og Morten Duncan Rasmussen efter scoringen måtte se deres afslutninger reddet af Lyngby-keeperen Rune Pedersen.

Mod slutningen af kampen fik Brøndby så lukket opgøret med to mål. Det første af Duncan, der i sidste ende fik tacklet bolden i mål efter Holmén ramte stolpen. To minutter før tid steg Duncan så til vejrs og headede et Morten Rasmussen-indlæg i kassen. Det var Duncans 6. sæsontræffer i SAS Ligaen.

Brøndby fik tre veltrængte point i en kamp, hvor målene ikke blev fordelt helt lige set på spil og chancer. Det er dog glemt om nogle dage, hvor det er cifrene og de tre point der vil blive set tilbage på.

Ericsson

Ericsson var manden bag det forløsende føringsmål.