Stephan A: Ikke et tilbageskridt

26.11.2007 02:32

Efter tre clean sheets i træk måtte Stephan Andersen pille bolden ud af buret hele tre gange, da de blågule søndag aften tabte 2-3 i Esbjerg.

- Vi kommer skidt i gang, og vi vågner vel først, da de scorer til 3-0. Frisparket er godt sparket ind. Han sparker den over muren og ind i det korte hjørne, så der var ikke så meget at gøre ved det. Det er bare at tage hatten af for det, for det var godt sparket., fortæller Stephan Andersen om målet til 2-0, som Jesper Mikkelsen satte ind direkte på frispark.

Kort inde i første halvleg blev kampen afbrudt i et par minutter, da dommeren vurderede, at det ikke var forsvarligt at spille videre.

- Der kom masser af hagl i første halvleg. Vi fik det lige i hovedet og kunne slet ikke se noget. Det var ikke mig, der var med til at få det stoppet. Jeg nåede slet ikke at sige noget til dommeren, men liniedommeren sagde, at han kunne godt se på mig, at det ikke var så rart, og det var det heller ikke. Da han sætter spillet i gang var der selvfølgelig stadig en smule hagl, men det var ikke længere så slemt som tidligere, forklarer målmanden om det noget usædvanlige spilstop.

Mod slutningen af kampen var Stephan Andersen pludselig tilbage i det straffesparksfelt, han havde stået gennem hele første halvleg.

- Vi skulle fremad og jagte et 3-3-mål og det gjorde ikke den store forskel om vi tabte 3-2 eller 4-2. Så jeg tænkte: Jeg løber sgu op og ser om jeg kan gøre en forskel. Jeg har aldrig prøvet at score, når jeg har været med fremme. Kun på et straffe i en pokalkamp, lyder det fra Andersen, der faktisk fik skabt så meget forvirring, at udligningen var tæt på.

Det tætte nederlag til vestjyderne ser keeperen ikke som et tilbageskridt.

- Nej, jeg ved ikke, om man kan sige, det er et tilbageskridt. Nu har vi spillet seks kampe i træk, hvor vi ikke har tabt, så går vi så herover og taber. Jeg synes først, man kan tale om tilbageskridt, hvis vi taber tre-fire på stribe, og det er jeg slet ikke bange for vil ske, siger Andersen, der nu ser frem mod efterårssæsonens sidste kamp, hvor Brøndby gæster FCK.

- Vi har alt at vinde. Der er vel ikke mange, der levner os de store chancer inde i Parken, så vi skal bare tage derind med frisk mod og sørge for at spille vores eget spil, så er jeg sikker på, vi godt kan overraske, lyder det fra Andersen.