Sådan gik det sidst

09.11.2007 13:30

Hvis lørdagens hjemmekamp mod Horsens bliver lige så spændende og dramatisk som seneste indbyrdes møde, lover det godt for underholdningsværdien i morgen på Brøndby Stadion. Godt nok var det Horsens der vandt opgøret i Horsens tilbage i august måned, men Brøndby viste god moral efter en svær sæsonstart.

Nede med 2-0 efter en halv times spil, bragte først Kasper Lorentzen og siden Stefan Gislason balance i regnskabet. Desværre for Køhlert og Brøndby-spillerne måtte Mark Howard lade sig udskifte med en skade efter en times spil, og to minutter senere scorede Horsens til 3-2. Mod slutningen af kampen øgede hjemmeholdet til 4-2, der også blev kampens resultat.

Køhlert ok tilfreds

- Vi kan jo ikke gøre så meget mere, men den sidste time, synes jeg også der var flow i spillet, og det er jo okay. Vi skal også have lidt held. Det skal jo trods alt også til, og jeg tror faktisk også vi vinder den kamp, hvis ikke Howard må gå ud. Det er selvfølgelig let at sige, men det var den fornemmelse, jeg sad med.

Sådan sagde Køhlert bl.a. efter kampen, og med tanke på nederlaget i Horsens, er der ingen tvivl om, at han blot behøver at minde spillerne om lige netop den kamp, når der i morgen er lagt op til revanche-kamp på Brøndby Stadion.

brondby.coms billeder fra 4-2 kampen i Horsens

Fans

Der var trange kår til kampen for både fans, medier og sponsorer. Der var fuld gang i stadionbyggeriet i Horsens, men det afholdt ikke de medrejsende Brøndby-fans fra at støtte godt op om holdet.

Katongo

Chris Katongo var med fra start, mens bl.a. Peter Madsen startede ude. Duncan stod over med en skade.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen lå placeret på højrekanten.

Nielsen

De to anførere i duel med hinanden. I den kamp trak Mads Rieper det længstre strå mod Per Nielsen.

Mikkelsen

Den kompakte Horsens-defensiv stod nok engang godt på banen, men Mikkelsen fik lejlighedsvist udfordret hjemmeholdets forsvarsspillere.

Mikkelsen og Ericsson

Mikkelsen sætter fart, med Ericsson på vej i overlap. Ericsson blev erstattet af Madsen med 20 minutter igen af opgøret.

Retov

Retov var tilbage på holdet efter en pause. Han fik alle 90 minutter for første gang i sæsonen.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen kæmper om bolden med Horsens' Per Gade.

Fans

Stor skuffelse på lægterne, da Horsens bragte sig på 1-0 og 2-0 i løbet af 1. halvleg.

Fans

Modgangen til trods blev der bakket godt op hos de mange fans, hvoraf enkelte dog fik udtrykt deres utilfredshed til skue for fotografen.

Lonrentzen

Kasper Lorentzen, der her sender et indlæg ind foran kassen, skulle efter 36 minutters spil give Brøndby og fansene noget at juble over.

Lorentzen

Et indadskruet hjørnespark fra Lorentzen strøg i mål ved bagerste stolpe, med Katongo som tilskuer på 1. række.

Lorentzen

Jubel og glæde hos Lorentzen og Ericsson over den utrolige scoring. Målet gav Brøndby troen på sejr tilbage.

Fans

Der var også knyttede næver og forløsning hos fansene.

Nielsen hovedstød

Ved stillingen 2-1 headede Per Nielsen flot bolden mod kassen, men overliggeren var i vejen få minutter før pausefløjtet.

Gislason

Udligningen faldt dog kort inde i 2. halvleg. Stefan Gislason sparkede Brøndby på 2-2, islændingens første scoring i Brøndby-trøjen.

Mark Howard

Efter en times spil måtte Mark Howard dog forlade banen med en skade og to minutter efter udnyttede Horsens den nye konstellation i forsvaret til at bringe sig på 3-2, ved Rawez Lawan.

Jensen

Mike Jensen kom ind i stedet for Mark Howard og gjorde det fint på midtbanen, mens Gislason blev rykket ned i midterforsvaret.

Nielsen

Skuffelsen stod malet i ansigtet på spillerne efter kampen, her Per Nielsen. Horsens vandt kampen 4-2 og i morgen er det tid til revanche.