Retov: Vi viser klar fremgang

01.11.2007 09:33

Martin Retov fortsatte i aftes de fine takter på Brøndby-midtbanen, hvor han i går udgjorde et utrætteligt maskinrum i stærkt samarbejde med Samuel Holmén. Retov fik sat sit tydelige præg på kampen og da Per Nielsen måtte gå ud, fik han anførerbindet om armen. Efter kampen var det en træt, men glad anfører-vikar der mødte brondby.com.

- Vi er selvfølgelig ekstremt glade. Det er meget vigtigt for os, at vi går videre. Nu har vi stadigvæk et trofæ at spille om i sæsonen. Det betyder rigtig meget for en klub som Brøndby.

Masser af chancer

Forud var gået 120 minutter med hård og dramatisk fight på Fionia Park. I forhold til søndagens 0-0 kamp i Odense, var der ændret på fire pladser i startopstillingen, og det betød bl.a., at holdet var tilbage i en 4-3-3 opstilling. Det sikrede det spillemæssige overtag fra start.

- Det var en hård kamp og som hold kunne vi stå distancen hele vejen på udebane mod et godt OB-hold. Jeg synes især den første halve time var fremragende fra vores side. Vi spiller den rigtig godt rundt og kommer også til et par afslutninger. Generelt synes jeg vi skaber en hel del chancer i kampen, mener Retov der roses af mange for en fornem kamp.

- Tja... det ved jeg nu ikke. Jeg spillede en lidt anden plads nu hvor Gisla ikke var med, og det betød, at jeg lå lidt mere defensivt. Jeg skulle være med til at binde spillet sammen og jeg synes det fungerede fint, især samarbejdet med Holmén blev rigtig godt som kampen skred frem. Generelt er jeg bare glad for at spille og som jeg har sagt en del gange på det seneste, så føler jeg mig i rigtig god form.

Retov

Martin Retov, en glad anfører-vikar, takker fansene for fantastisk support.

Dejlig måned

Retov og co. kan glæde sig over de gode resultater i oktober måned. Fire kampe har budt på tre sejre og en uafgjort.

- Ja, det er selvfølgelig fedt. Vi er nu ubesejrede i seks kampe og har vist klar fremgang. I de resterende fire kampe skal vi skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt, så vi kan gå på vinterpause med bare en smule oprejst pande efter den dårlige start på sæsonen, mener Retov der også sendte en stor tak til fansene.

- Det er selvfølgelig stort igen. Vi siger det jo gang på gang, men man kan kun blive imponerede over, at så mange støtter os så sent en onsdag aften. Glæden bliver ikke mindre af, at vi betalte tilbage med en sejr. Den kan vi alle bruge til rigtig meget, slutter en træt Retov der herefter tager de sidste skridt ud til spillerbussen.

Tak for støtten

Tak til alle de fans, der bar holdet frem til sejr.