Prospekt-adgang, step 2

26.11.2007 09:02

Nedennævnte informationen må ikke offentliggøres, publiceres eller distribueres i Au-stralien, Canada, Japan eller USA.

Offentliggørelsen af prospektet er ikke et offentligt tilbud om salg af Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S? aktier inden for nogen som helst jurisdiktion.

Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S' ('Værdipapirer') i Australien, Canada, Japan eller USA eller i nogen anden jurisdikti-on. Værdipapirerne må ikke tilbydes eller sælges i USA uden registrering eller en undtagelse fra registrering i henhold til U.S. Securities Act fra 1933 med senere ændringer, medmindre det er tilladt i henhold til gældende lovgivning i den pågældende jurisdiktion, og Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S modtager tilfredsstillende dokumentation herfor.

Værdipapirerne må ikke tilbydes eller sælges i USA uden registrering eller en undtagelse fra registrering i henhold til U.S. Securi-ties Act fra 1933 med senere ændringer. Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S, der udsteder Værdi-papirerne, har ikke registeret og agter ikke at registrere nogen del af udbuddet i USA og agter ikke at foretage noget offentligt udbud af Værdipapirerne i USA.

Jeg er indforstået med ovennævnte:

JA         NEJ   

Note: Dokumentet er på 130 sider og kan tage et par minutter at downloade.