Per Nielsen: Svært men muligt

30.11.2007 13:00

Brøndbys rekordsætter, Per Nielsen, udbygger Superligarekorden hver gang, han går på banen for de blå-gule. Kampen på søndag kan således blive Brøndby-anførerens 390. SAS Ligakamp, og dermed er der store chancer for, at Per Nielsen i løbet af foråret ,som den første i dansk fodbold, runder 400 ligakampe.

- Det er indtil videre bare tal, og ikke det jeg tænker på op til en kamp mod FCK. Uanset er det dog klart, at jeg er stolt af, at have repræsenteret Brøndby IF over så mange kampe, som det altså er tilfældet, fortæller Per Nielsen.

Selvtillid

- Fraset en enkelt kamp kan vi runde efteråret af med en virkelig god stime, der vil give forhåbninger til foråret. Om vi kan være tilfredse med 1 point vil vi kunne sige efter kampen, men vi går på banen for at vinde, konstaterer anføreren.

- Det er vores mulighed for at give fansene lidt tilbage af alt det de har givet os i løbet af efteråret, og selvom det bliver en rigtig, rigtig svær kamp, håber jeg at vi kan give dem en sejr i tidlig julegave. Skal det lykkes, skal vi være på toppen, men vi kommet ind i en periode med god selvtillid og har kun tabt en enkelt kamp af de sidste 9, så selvfølgelig kan vi vinde i Parken, slutter Nielsen. 

Søndagens kamp kan i øvrigt blive den sidste nogensinde med mulighed for flere end 40.000 tilskuere, da FCK bygger om i Parken og dermed reducerer kapaciteten til 38.000. Syv gange tidligere i ligaen har tallet være over 40.000. Rekorden er 41.201 tilskuer 30. april 2006.