Nyt fantiltag på søndag

02.11.2007 13:51

Brøndby IF's mangfoldige fanskare er fortjent berømmet for et enormt engagement og stor kreativitet, og på søndag tages der endnu et skridt, når der op til kampen mod Lyngby BK præsenteres en helt ny klub-sang.

"Brøndby-hymnen", som projektet indtil videre er døbt, vil blive præsenteret af folkene bag og forhåbentlig leveret af det altid medlevende publikum på Brøndby Stadion. Alle vil få mulighed for at lære tekst og melodi at kende, da Brøndby IF har lovet at hjælpe projektets bagmænd med at få budskabet ud.

Fuld tryk på fansene

Fan-initiativet har været noget tid undervejs, og er ment som en pendant til de helt store stadionsange som Liverpools "You'll Never Walk Alone", Barcelonas klubsang og "Roma, Roma, Roma". Hvorvidt det ender med fællessang under kampene, i pausen eller i andre forbindelse er grundlæggende op til fansene selv.

- Initiativer som dette viser hvor stor kreativitet og engagement, der findes blandt Brøndby IF's mange fans. Projektet med denne hymne har været i gang i noget tid, og jeg ved vores marketing og kommunikationsafdeling har arbejdet tæt med bagmændene for at få det hele til at passe, fortæller Ole Palmå.

- En sådan sang kan jo gå hen og blive en tradition i mange år fremover, og derfor er det vigtigt at den passer ind i de værdier vi står for. Når det er sagt, skal det understreges, at dette er et fan-tiltag, og sangen er skrevet af fans, for fans. Det glæder mig meget, at vi på den måde kan vise, at vi mener det når vi siger at vore fans betyder rigtig meget for os, forklarer Palmå.

hjerte

Brøndbys fans har været i absolut top-klasse dette efterår med præstationen før og under seneste hjemmekamp som en af de foreløbige kulminationer.

Det er ikke kun den nye fællessang, der vil sætte ekstra kolorit på søndagens opgør. Brøndby Tifo har varslet, at man arbejder på en velkomst til spillerne, og med stemningen til de seneste kampe in mente og holdets stime som ubesejret de seneste 6 kampe, er der i det hele taget lagt op til en underholdende søndag aften.

Du kan her få en forsmag på sangen, og øve dig på teksten, så du er klar til søndagens opgør.

fans

Halstørklæder og flag vil formegentlig præge store dele af Faxe-tribunen, når den nye fan-hymne præsenteres på søndag. Det er dog håbet, at resten af stadion vil lægge stemmer til, da sangen er et fan-tiltag møntet på alle med blå-gult hjerte.