Merchandisekatalog på vej

08.11.2007 10:33

Som tidligere nævnt her på brondby.com, er det nye Merchandisekatalog for 2008 lige straks på gaden og i disse timer, bliver der lagt en sidste hånd på bl.a. grafiske småjusteringer . I morgen sendes kataloget så i trykken og i næste uge udkommer det nye katalog.

- Det var en sjov oplevelse og jeg er spændt på at se resultatet. Jeg havde det sjovt med Madsen og Bischoff da vi fik taget billederne og jeg synes især de nye trøjer er ret fede, siger Peguero der er en af flere spillere der medvirker i kataloget.

Lækker kvalitet

På de 40 sider finder du masser af nyt og lækkert Brøndby-merchandise, fra de traditionelle spilletrøjer over træningslinjen, dameserien, halstørklæder til den helt nye kolletion "stjerne".

"Stjerne"-kollektionen er nyudviklet merchandise til casual wear og kollektionen består af t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer i forskellige farver, alle med et stort "B" og to stjerner på maven, symboliserende Brøndby IF og de to mesterskabsstjerner, klubben har opnået for de 10 mesterskaber.

- Der er et stort marked for merchandise, der er mere neutralt i farver og budskab, i forhold til meget af det andet merchandise vi har. I samarbejde med tøjfirmaet "Dansk" har vi hen over foråret og sommeren udviklet en helt ny kollektion. Vi har allerede mærket en stor interesse i Brøndby Shoppen, hvor salget har været over al forventning, og vi forventer, at vi udvikler endnu mere merchandise i den retning, fortæller merchandise-udvikler og webshop-ansvarlig, Lars Gadegaard.

Peguero

Efter flere ugers arbejde, med deltagelse af bl.a. fotograf, grafikere og spillere er det nye Merchandise-katalog så godt som færdigt. I næste uge udkommer det 40-sider store magasin.

Sådan får du merchandise-kataloget

Med mere end 200 produkter er der noget for enhver smag og det er nemt at få fat i det nye merchandise-katalog.

De får merchandise-kataloget tilsendt

  • Medlemmer af Brøndby Support
  • Samarbejdspartnere i Brøndby IF
  • Medlemmer af Brøndby Kids

Man kan også ringe til Brøndby Shoppen på 43 22 53 71 og bestille det nye katalog gratis. I næste uge kan det også downloades i webshoppen på brondby.com.

Allerede nu kan det lækre *B*-merchandise købes i webshoppen her på brondby.com, ligesom det naturligvis også er på hylderne i Brøndby Shoppen. Læs mere om Brøndby Shoppen og åbningstiderne her.

Lorentzen

Kasper Lorentzen i en af de nye hættetrøjer.

Madsen

Madsen trak bl.a. i en af de lækre t-shirts.

Peguero

Peguero nød at medvirke og den haitianske angriber poserer her i en t-shirt med det nye design.