Lyngby vandt træningskampen

21.11.2007 14:44

Der var spilletid til Michael Tørnes, Jacob Berthelsen, Mike Jensen, Mads Jørgensen, Marc Olsen og Chris Katongo, da et blandet reserve/talent hold her til middag spillede træningskamp mod et Lyngby-hold, der primært bestod af A-trup spillere.

Det gæstende hold var skarpest på dagen og formåede at presse Brøndby-spillerne, der aldrig rigtig fik sat sig på kampen. Lyngby vandt 3-0, alle tre scoringer sat ind i 1. halvleg.

Flot Katongo-skud

Efter den Lyngby-dominerede 1. halvleg blev det mere jævnt i 2. halvleg. Scoringer blev det dog ikke til i løbet af de sidste 45 minutter, hvor Jacob Berthelsen måtte udgå til sidst med en skade.

På blokken blev der noteret pæne muligheder til Marc Olsen, Daniel Wass og Chris Katongo, sidstnævnte med en god afslutning fra distancen.

Det ændrede dog ikke ved indtrykket af, at det var Lyngby der var bedst på dagen. For flere af Brøndby-spillerne var det primære da også den spilletid de fik i benene efter kampfri weekend. I øvrigt var der spilletid til Josep (ikke Elanga); en vensteback fra Nigeria der har fået mulighed for at vise sine evner via en af klubbens  udenlandske kontakter.

Brøndbys startopstilling

M. Tørnes

D. Wass - D. Stenderup - J. Berthelsen - Josep

Mike Jensen - J. Christjansen

M. Leth Pedersen - M. Jørgensen - M. Olsen

C. Katongo

Indskiftninger

46. C. Jørgensen/ M. Leth Pedersen
46. P. Kanstrup/ D. Stenderup
46. T. Mrva/ M. Olsen
54. J. Thrane/ M. Jørgensen
62. K. Vilfort/ M. Tørnes
70. M. Vilfort/ J. Christjansen