Lorentzen: Vi plejer at have mere spil

26.11.2007 02:26

Kasper Lorentzen har haft en opadgående formkurve gennem hele efterårssæsonen, men søndagens kamp i Esbjerg vil ikke blive husket som en teknikerens bedste. Lorentzen var efter 2-3-nederlaget heller ikke imponeret af sit holds præstation.

- Jeg synes, vi plejer at spille lidt mere med dem og have lidt mere spil end i dag. I første halvleg var de jo klart bedst og har et stort overtag. Selvfølgelig skyldes det også vejret med modvind og hagl, men det må ikke være nogen undskyldning, for man skal kunne spille i al slags vejr. Det vender lidt i anden halvleg, og vi får nogle chancer, der kunne gå til den rigtige side, forklarer Lorentzen.

I enkelte situationer havde Lorentzen dog en fod med i Brøndbys chancer. Lorentzen fik således sparket en del af de frispark og hjørnespark, der blev givet. Udefra så det særligt på hjørnesparkene ud til, at der var nye indøvede detaljer på plads til Esbjerg-kampen.

- Dem har vi nu haft et stykke tid, men det var godt nok svært i den vind, for bolden blev taget af vinden hele tiden. De var ved at lykkes et par gange, men det skete desværre ikke, ærgrer Lorentzen sig.

Gennem hele efteråret har man kørt en dødbolddetalje, hvor man først lægger bolden på jorden i det øjeblik, den skal sparkes.

- Den har vi kørt meget, og vi har scoret et par gange og var også ved at gøre det i dag. Det er ikke dårligt. Vi har nogle varianter, og det har vist sig at være godt. Om vi har flere på tegnebrættet til kampen mod FCK, må du spørge træneren om, smiler Lorentzen skævt.