Køhlert: Vigtig sejr

01.11.2007 00:10

Tom Køhlert mødte pressen som aftalt efter OB's pressemøde, hvor Lars Olsen gav sit syn på kampen. Mens OB-lejren var skuffede over pokal-exit, var humøret anderledes højt i Brøndby-lejren. Køhlert var tilfreds med flere ting.

- Først og fremmest synes jeg det er fortjent at vi vinder. Det blev en hård fight, en god pokalkamp med masser af dramatik. I forhold til i søndags greb vi den anderledes an, og det var vigtigt for os, at vi viste initiativ til at spille fodbold, siger Køhlert og uddyber.

Tilfreds med OB-opgør

- Det gjorde vi godt i perioder og chancer var der også mange af. Til sidst har OB også et par stykker, men set over hele kampen havde vi de største og fleste. Det var godt af de fire offensive, der kun har trænet lidt sammen. Især Peter Madsen viste sit potentiale.

For anden kamp i træk blev træneren tvunget til at skifte spillere ud med skader. I dag var det Ericsson og Nielsen der måtte trække sig med skader. Ind i stedet kom Duncan og unge Wass.

- Det blev lidt problematisk da vi måtte skifte Per ud. Der kom vi til at mangle en smule fysisk. Ellers synes jeg vi spillede en god kamp, meget disciplineret og over hele linjen blev der kæmpet flot. Spillerne gav alt hvad de havde i sig og de fortjener stor ros.

To OB-kampe på udebane indenfor blot fire dage bød altså på en uafgjort og en sejr, og begge gange blev der ikke scoret mod Stephan Andersen.

- Nu har vi mødt OB tre gange indenfor kort tid og i alle tre kampe har vi matchet dem. To uafgjorte og en sejr mod et OB-mandskab, som jeg trupmæssigt vurderer til at være Danmarks næstebedste hold, er tilfredsstillende, smiler han skævt.

- Det bekræfter over for mig, at vi er på vej og i klar fremgang. Sejren i dag tror jeg betyder rigtig meget. Nu overvintrer vi i turneringen, som hele tiden har været et vigtigt mål for os. Det kan vi nyde i aften på vejen hjem og så i morgen. Fredag og lørdag skal vi så have fuld fokus på den vigtige kamp mod Lyngby på søndag, afrunder Køhlert og takker af efter en fornøjelig aften på Fionia Park.