Køhlert: Stærk bænk

04.11.2007 21:03

- Når man ser på de to halvlege, kan man ikke andet end at sige at første var decideret venstrehåndsarbejde. Det var over en bred kam en uengageret indsats, hvor vi slet ikke leverede varen.

- Forskellen til anden halvleg var jo nærmest enorm, og den kan vi godt være tilfredse med. Der var naturligvis blevet brugt en del krudt til kampen i onsdags, men det skal ikke undskylde at det ikke virkede som om vi var helt klar i dag, evaluerer Tom Køhlert.

En verden til forskel

- I onsdags havde vi alt at vinde, hvor det var Lyngby der var i den rolle i dag. Vi er kæmpefavoritter i dag, og skal for så vidt vinde. Om det er det pres der bliver reageret på i kampens start, skal jeg ikke sige, men alle kan se at der var en verden til forskel.

- Der skal lyde en stor ros til bænken i dag, der viser bredden i truppen. Vi har nogle spillere der går ret hurtigt kolde i dag, og der må man sige at afløserne viser deres værd. Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det er at have styrke i indskiftninger, det viser kampen i dag med alt tydelighed.

- Vi har nu syv kampe i træk uden nederlag, og det positive i det skal vi holde fast i. Nu ligger vi som nr. 8, og så skal vi gå efter nr. 7. Længere er den ikke, før vi så når dét mål.

- Efter transfervinduet er lukket her til efteråret er der kommet meget mere ro på holdet, og vi har ikke tabt siden da. Der er mere stabilitet i spillet. Samtidig er vi til træning begyndt at skære truppen ned til de sidste træninger, hvilket har forbedret optakten og fokuseringen i truppen betragteligt. Det samlede indtryk må derfor være at vi resultatmæssigt er på vej i den rigtige retning, om end vi spillemæssigt mangler noget vej, når man ser på vores første halvleg i dag. 3 point er dog 3 point, runder cheftræneren af.

Ericsson

Martin Ericsson satte gang i holdet og kampen med et køligt mål, der løsnede op for spillet hos hjemmeholdet.