Køhlert: Afsked med stor spiller

11.11.2007 13:10

- Vi havde som udgangspunkt stor respekt for Horsens i dag. Det er imponerende hvad de har opnået, så vores taktiske oplæg var klart at sikre, at de ikke fik plads til at skabe chancer.

- Derfor havde vi sat en fem mands midtbane hvor Gislasons rolle var at bremse Henrik Hansen, som ofte er den kreative der lægger afleveringerne til deres to farlige frontløbere, og det må man sige at det lykkedes til fulde. Horsens har ellers spillet godt, og været meget farlige, men i dag har de jo ingenting, lyder cheftrænerens evaluering.

Holdpræstation

- Det vi ser i dag er en gennemført god holdpræstation, og over 90 minutter, så jeg må sige at jeg står her og er meget tilfreds. Af samme årsag har jeg også givet spillerne en fridag i morgen, det må man sige at de har fortjent. Vi fungerer virkeligt som et hold i dag, så det var meget tilfredsstillende at overvære.

- Vi starter ualmindeligt  aggressivt, og det viser sig hurtigt at det er den rigtige recept. Ud over at vi presser Horsens overalt, så står vores forsvar helt suverænt; efter min mening er Mark Howard den bedste spiller i dag. Det har været en fornøjelse at følge hans formkurve, han bliver bare bedre og bedre. Jeg vil også fremhæve Berthlsen; det er godt at se at vi kan spille så godt i forsvaret på trods af at vores anfører er ude. Vores defensiv fungerer lige som den skal i dag, mener han.

- Jeg besluttede først i dag, at sætte Ruben på holdet. Jeg håbede på at vi kunne komme i en situation hvor vi kunne sætte ham på banen, og det viste sig jo at være tilfældet. Jeg er meget glad på hans vegne, det var en værdig afsked for en stor spiller.

- Han er i mine øjne en rigtig gentleman både på og udenfor banen, så den afsked han fik i dag havde han virkeligt fortjent. Jeg var selv nede og se ham spille i Roskilde inden han kom til Brøndby, men sagde nej tak. Dengang var han en doven hund, der bare varmede midtercirklen, tænker cheftræneren tilbage.

- Han valgte dog selv at komme til Brøndby, og der må man sige at han ændrede sig. Det har været en god tid, og det var rart for mig at sætte ham på banen i dag, og på den måde markere en afsked med en af de helt store Brøndby-spillere.