Knap 2000 er klar - er du?

21.11.2007 10:31

Der har været rift om billetterne til årets sidste Brøndby-kamp, der spilles på udebane mod FC København i Parken den 2. december. Knap 2000 Brøndby-fans har allerede sikret sig billet til kampen og vil således være klar med både visuel og vokal opbakning til det formstærke Brøndby-hold.
 
Brøndby Shoppen har fortsat et par hundrede billetter til salg til arvefjendeopgøret mellem de to største klubber i dansk fodbold. Billetterne til D-tribunen, hvor der ikke vil være sæder monteret på nedre afsnit, kan købes i Brøndby Shoppen.

Billetinformation til kampen

Brøndby IF har i første omgang fået stillet 2100 billetter til rådighed. Dette antal kan øges til ca. 3500.

Der er enhedspris i Parken, så billetterne koster 220 kr. inkl. gebyr. De skal købes i Brøndby Shoppen og kan ikke reserveres over telefon.

Senest Brøndby IF gæstede Parken, hev de blå-gule spillere en 1-0 sejr hjem på Martin Ericssons scoring i Royal League, så der er lagt op til et brag af et arvefjendeopgør når Køhlerts formstærke hold slutter 2007 af i Parken.

Ericsson

Senest Brøndby IF gæstede Parken sikrede Martin Ericsson en 1-0 sejr til de til lejligheden blå-klædte gæster. Foto: Per Kjærbye, Royal League.