Juletræsfest for Brøndby Kids

27.11.2007 09:30

På mandag bliver årets juletræsfest for Brøndby Kids afholdt i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion. Det er første gang at der afholdes en juletræsfest kun for Brøndby Kids og på nuværende tidspunkt har over 200 tilmeldt sig arrangementet.

Der vil være spillerbesøg, juletræ, julebiograf, juleeventyr, julemand, Xbox, bordfodbold, konkurrencer, julegodtepose og den oppustelige fodboldbane er sat op indenfor.

Husk familien den 3. december

Loungen åbner kl. 17.00 og arrangementet starter kl. 18.00. Prisen for deltagelse er 50 kr. og der er æbleskiver og sodavand inkluderet. De voksne betaler det samme, men kan vælge at skifte sodavanden ud med et glas gløgg.

Husk at du skal være medlem af Brøndby Kids for at melde dig og din familie til juletræsfesten. Du kan læse meget mere om juletræsfesten her, hvor du også kan blive medlem af Brøndby Kids.

Mikkelsen

Juletræsfest krydret med spillerbesøg står på programmet for den store Brøndby Kids juletræsfest, hvor mere end 200 allerede har tilmeldt sig festen på mandag hvor klubben i øvrigt fylder 43 år.