Jensen med taktstokken

28.11.2007 12:39

Optakten til kampen i Esbjerg var ikke helt optimal med en influenza-ramt træner, et skadesramt forsvar og et par spillere i samme kæde, der efterfølgende viste sig at have lidt sygdom i kroppen.

Storm-, sne- og hagl-kampen i det vestjyske hjalp ikke det store på den front, men efter et par dage, hvor både Køhlert, Siggaard, Per Nielsen og Thomas Rasmussen måtte skifte træningsbane og energidrik ud med en dyne og kamille-the, er der dog fremgang at spore.

Presspil og høj puls

Bortset fra de langtids-skadede og forsvarets Morten Rasmussen trænede alle spillere med på fuld tryk under formiddagens træningspas, og cheftræneren håber på, at kunne rejse sig fra sengen i morgen eller senest fredag.

Henrik Jensen beretter fra dagens træning:

- Bortset fra at vi har manglet et par trænere, har vi trænet helt som planlagt. Der har været høj intensitet og puls på i en relativt hård interval-træning, fortæller Henrik Jensen på vej i omklædningsrummet.

- Vi har arbejdet meget med spillet fra felt til felt. Både i boldbesiddelse og med fokus på pres og genpres. Vi er ikke begyndt at træne specifikt med henblik på FCK-kampen endnu, men det er klart at vi trænere er i gang med forberedelserne.

- De spiller jo en masse kampe i øjeblikket, men om de vil være decideret mærket af det, er ikke noget vi budgetterer med. Vi har den seneste tid arbejdet målrettet med at stabilisere defensiven og erobringsspillet, og bortset fra Esbjerg-kampen, hvor vi spillede under meget svære forhold i første halvleg, har de sidste kampe vist, at vi er blevet gode til at lukke af.

- Uanset FCKs hårde program bliver det en intens kamp på søndag, og vi vil bruge de kommende dage til at forberede os optimalt, så vi kan gå til vinterpause med en god indsats og førerfeltet inden for rækkevidde, erklærer Jensen.

Der er få billetter til tilbage til opgøret på søndag, og du skal i Brøndby Shoppen hvis du vil være sikker på, at befinde dig på samme tribune som de tusinde andre Brøndby supportere.

jensen

Tom Køhlert har måtte holde sengen siden søndag aften, men regner med at være klar igen torsdag eller senest fredag. I mellemtiden svinger Henrik Jensen taktstokken på træningsbanen.