Hæder til Brøndby-stjerne

13.11.2007 14:08

Det var ikke kun Brøndby Support der blev hædret ved gårsdagens store "Fodbold Award 2007" i cirkusbygningen i København. På kvindesiden løb en af verdens bedste kvindelige fodboldspillere, Brøndby IF's Cathrine Paaske Sørensen for andet år i træk med titlen "Årets Fodboldspiller" på kvindesiden, mens Thomas Rasmussen scorede årets næstbedste mål.

- Tusind tak. Det er en kæmpe ære at stå her for andet år i træk. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, som har en stor del af æren for at jeg står her i aften med den her pris. Den er jeg rigtig rigtig stolt af, sagde Cathrine Paaske Sørensen ved prisuddelingen.

Mere Brøndby

Thomas Rasmussen fra A-truppen var sammen med Morten Duncan Rasmussen nomineret til "Årets mål", for deres scoringer mod henholdsvis Silkeborg IF og Vejle Boldklub. Efter et tæt opløb blev Thomas Rasmussens smukke langskud stemt ind på en flot 2. plads, kun overgået af en vis AGF-scoring der faldt på Brøndby Stadion tidligere i sæsonen.

Ved samme galla-shop blev EM-finalen i 1992 mod Tyskland valgt som historiens bedste danske landskamp. Den danske EM-sejr kom ikke mindst i hus med en række Brøndby-spilleres medvirken, bl.a. målene sat ind af John Faxe Jensen og Kim Vilfort. I alt talte den 18 mand store trup 10 spillede der på det tidspunkt spillede eller havde spillet for Brøndby IF.

Thomas Rasmussen

Mens Cathrine Paaske Sørensen løb med den største hæder på kvindesiden, var Thomas Rasmussen tæt på at vinde afstemningen om årets mål. Den smukke og vigtige scoring fra pokalkampen i Silkeborg blev stemt ind på en flot 2. plads.