Flot udgangspunkt for kvinderne

15.11.2007 15:29

Brøndby IF's stærke kvindemandskab sikrede sig selv et flot udgangspunkt til returkampen på Brøndby Stadion, da ASD CF Bardolino Verona blev besejret 1-0 på udebane i UEFA Cup'ens kvartfinale.

Tanja Christensen scorede kampens enlige scoring, der blev sat ind i 2. halvleg. Med sejren på udebane sikrede hun dermed Brøndby et rigtig godt udgangspunkt inden det andet opgør om en plads i semifinalen spilles på onsdag på Brøndby Stadion.

UEFA-kvartfinale på Brøndby Stadion

Kvinderne kvalificerede sig til kvartfinalen via en flot præstation i gruppespillet, hvor det blev til sejre over norske Kolbotn og Sparta, samt uafgjort mod Olympique Marseilles.

Kampen den 21. november fløjtes i gang kl 18, og portene åbnes en time før. Der er gratis adgang til kampen for børn under 18 år, og voksne betaler 50 kr. ved indgangen. Til kampen vil de nedre afsnit på Faxe og SAS-tribunerne vil være åbne, og der vil være mulighed for at forsyne sig i boderne under disse tribuner.

Stadion

Normalt spiller kvinderne på bane 2 bag Brøndby Stadion, men i næste uge er det Brøndby Stadion der lægger græs til returopgøret i UEFA Cup'ens kvartfinale, hvor italienske Bardolino Verona kommer på besøg. Brøndby vandt det første opgør 1-0.