Flot 3-0 sejr i Baggers afskedskamp

10.11.2007 19:06

Brøndby IF fortsatte her til aften den gode stime, da AC Horsens blev besejret med 3-0 efter en flot 2. halvleg. Tobias Mikkelsen bragte Brøndby foran, mens indskiftede David Williams slog den fuldt fortjente sejr fast med to mål.

Det sidste blev sat ind i overtiden, på oplæg fra Ruben Bagger, der fik en smuk afsked med Brøndby Stadion og de mange fans.

Gislason sprang i øjnene

1. halvleg var i lange perioder ganske lige, dog med Brøndby som det mest farlige hold, bl.a. ved et par fremstød fra Thomas Rasmussens velspillende fødder. I 2. halvleg var Brøndby det klart bedste mandskab og de blå-gule tilspillede sig en række store chancer.

Efter en lille times spil spurtede Tobias Mikkelsen fra sin oppasser og den unge kantspiller, der spillede sig flot op i 2. halvleg, kunne med hjælp fra et par Horsens-fødder, let trille bolden i det tomme mål foran Nordea-tribunen.

Horsens, der ellers har været en af sæsonens store overraskelser, kom ikke til én eneste målchance indenfor målrammen og det skyldes blandt andet store indsatser fra Stefan Gislason, Mark Howard, Jacob Berthelsen og Thomas Rasmussen. Anfører Gislason fik effektivt lukket af for Horsens-profilen Henrik Hansen.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen bragte Brøndby foran efter flot spurt forbi Horsens-forsvaret.

Gylden indskiftning

Peter Madsen måtte i 1. halvleg udgå med en lyske-skade og hans afløser, David Williams, viste i 2. halvleg klassen. Først da han med et tørt og fladt langskud bragte Brøndby på 2-0 og senere i overtiden, da han udnyttede den friløber, Ruben Bagger serverede for ham.

Williams havde lige inden da haft en af historiens større chancer på Brøndby Stadion, men alene med keeperen brændte den unge australier.

Sejren kunne såmænd godt være blevet et mål eller to større, men bl.a. Kasper Lorentzen måtte se et højrebenshug tage ydersiden af stolpen.

Med sejren fortsætter Brøndby fremgangen og de blå-gule kunne i årets sidste hjemmekamp sikre den tredje hjemmesejr i træk, og en generel stime på otte kampe uden nederlag. Ruben Bagger fik en flot afsked med Brøndby Stadion, med assist og fantastisk hyldest både før, under og efter kampen.

Forude venter to udekampe for Brøndby før Brøndby-spillerne går på juleferie. Esbjerg og F.C. København er modstanderne i de sidste to kampe.

Williams og Bagger

David Williams scorede målet til 3-0, på fornemt oplæg af Ruben Bagger der sagde "farvel og tak" til Brøndby Stadion med manér.