Fjerde kamp i træk med rent bur

12.11.2007 09:03

3-0-gevinsten over Horsens var samtidig Brøndby IF's ottende kamp i træk uden nederlag med fire sejre og to uafgjorte i SAS Ligaen samt to sejre i pokalturneringen. I SAS Ligaen var det tilmed tredje kamp i træk, hvor Brøndby formåede at holde buret rent med 0-0 i Odense samt 3-0 over såvel Lyngby som Horsens. Med pokalkampen i OB har Stephan Andersen holdt buret rent i de seneste fire kampe.

Senest Brøndby holdt nullet i tre på hinanden følgende ligakampe var i marts sidste år, hvor det faktisk blev til fire kampe på stribe uden scoringer indkasseret. Brøndby vandt hjemme over Viborg med 1-0, OB og FC Nordsjælland blev slået hhv. 1-0 og 2-0 på udebane, mens FCK blev besejret med 3-0 på Brøndby Stadion.

Formstærke Brøndby

Med 3-0 over Horsens fortsætter de blå-gule stilen mod østjyderne, der fortsat ikke har fået ligapoint på Brøndby Stadion.

De hidtil fire kampe har således givet fire sejre og en imponerende målscore, der siger 12-1 til Brøndby. Og faktisk scorede AC Horsens ikke engang selv deres ene mål på vestegnen. Det faldt i Brøndbys 4-1-sejr 2. oktober 2005, hvor Per Nielsen var uheldig at lave selvmål.

Brøndby slutter efteråret af som det femte bedste hjemmehold med 15 point i ni kampe samt en målscore på 15-7. Dog er der pt. kun to point op til andenpladsen i hjemmebanestillingen. På formkurven er Brøndby nummer ét med fire sejre og to uafgjorte de seneste seks runder.

Williams og Retov

Williams, Retov og co. fortsætter de gode takter. Lørdag blev den tredje hjemmesejr i træk en realitet efter 3-0 over Horsens.